Van egy ország

ÖL, BUTÍT ÉS NYOMORBA DÖNT

2018. június 22. - Fekete Kocka

A tudás hatalom. A tudatlanság erő. Mégpedig sötét, középkori, babonás erő. Erre épül most az ország. Az egyetlen, amelyiket valamennyi Nobel-díjasa elhagyta. Ezen az országon kellene segíteni, tudást és műveltséget adni lakóinak.

Elsősorban azoknak, akiket szándékosan tartanak távol a valóságtól. Hogy védettek legyenek a hazugságok ellen, hogy magabiztosabban állhassanak a világban, hogy körültekintő, felelős döntéseket hozhassanak.

Sajnos olyan abszurd helyzet állt elő, hogy ezt az ország vezetői ellenére kell megtenni. Ha ez nem történik meg, akkor jó időre véget ért a demokrácia Magyarországon. S elkezdődik a végső nagy leépülés. S a nemzet helyett marad egy szekta, az ország helyett meg egy rezervátum, ahol a megszabottól eltérő vélemény hazaárulás.

És ezek, akik valamikor polgári Magyarországról beszéltek, most egyetemeket, tudományos, szakmai és civil szervezeteket üldöznek, csak azért, mert azok ragaszkodnak függetlenségükhöz. Mert minden, ami tőle független, az a Fidesz állam ellensége. És ez az állam gondolkodó emberek és öntevékeny civil szervezetek helyett feltétlen hívőkben és szurkolótáborokban gondolkodik.

Ott, ahol az országgyűlés elnöke összeesküvés elméletek elfogadására buzdít - ahol Kásler HR miniszter ezoterikus történelmi előadásának annyi köze van a valósághoz, hogy cáfolni sem érdemes - ott hamarosan már cáfolni sem lehet. Mert kiépül a következő látszat demokrata egypártrendszer. Arra a hazugságra építik, hogy a választás demokratikus volt. Csakhogy, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el. Nap, mint nap. Mert a gépezet ontja magából a látszat fenntartásához és a hazugságalap igazolásához szükséges dezinformációt - csakúgy mint az észak-koreai rabszolgaállamban.

A világ folyamatosan változik, aki alkalmazkodik a változó környezethez, túlél. S aki javára tudja fordítani a változást, az nyer. S akinek téves és hiányos az információja a világról, azzal vajon mi lesz? S ebben az országban nemzedékeken át módszeresen vezették félre az embereket úgynevezett politikusok és újságírók.

Itt öröklött hazugságokat, tévhiteket, féligazságokat is helyre kell tenni úgy, hogy közben rengeteg embert szándékosan tartanak távol a valóságtól. Elsősorban őket kell tudni elérni, mert nélkülük senki sem fogja legyőzni őket. S hogy ez reálisan elképzelhető legyen, ahhoz propaganda helyett tudást és műveltséget kell adni nekik. Természetesen ingyen. Rendszeresen nyomtatott formában postaládába. És lehetőleg mindenkinek. Csupán 3 millió 790 ezer háztartás van Magyarországon. A haszonhoz képest minimális befektetés és szervezés kérdése az egész. Máshogy nem fog menni. Csak így lehet megmenteni Magyarországot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegyorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314064169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki nagyon más 2018.06.22. 18:38:24

Libsik, nem tudtok leszokni a többiek lehülyézéséről. Úgy látszik, csak akkor érzitek magatokat jól, ha elhitetitek magatokkal, hogy ti vagytok a fejlődés csúcsa, az ész osztói. Hát nagyon nem vagytok azok. Szánalmasak vagytok. Az idő elhaladt felettetek. És ezt nem tudjátok elfogadni.

felucca02 2018.06.22. 18:49:02

@valaki nagyon más:
Először is: mi ez a libsik?
Miből gondolod, hogy akinek nem tetszik a tudatlanság uralma, az libsi?
??
Másodszor: miért gondolod, hogy a világ a butaság felé halad? Nem, barátom, éppen ellenkezőleg, ti mentek azon a bizonyos autópályán rossz irányba.

Harmadszor: ha valaki hülye, mit kellen mondanom neki? Illedelmesen félrenézni, köhinteni? Nem, ha valaki hülye, akkor hülye. Ha ezer hülye áll szemben tíz nemhülyével, az a hülyeség tényén nem változtat.

Pet1988 2018.06.22. 18:56:37

Nagyon jó ez a poszt!!! Minden szavával egyetértek. Valamit kell tenni a sötétség ellen...

ulpius66 2018.06.22. 19:14:27

"Csakhogy, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el. Nap, mint nap. Mert a gépezet ontja magából a látszat fenntartásához és a hazugságalap igazolásához szükséges dezinformációt - csakúgy mint az észak-koreai rabszolgaállamban."

Gratulálok!

Az MSZP-SZDSZ kormány 2006-os kampányának kristály kriszta leírása!

midnightcoder2 2018.06.22. 19:22:22

"Csakhogy, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el"

"Nem tudjuk 12-15 embernél többen körülülni azt az asztalt, amelynél meg kell állapodni kormányzati emberekkel, minisztériumi emberekkel meg szakértőkkel. Nem tudjuk. Ennyi tehetségünk van gyerekek! Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

ulpius66 2018.06.22. 19:27:50

Fekete Koc!
(bunkókat nem becézünk....)

"Elsősorban azoknak, akiket szándékosan tartanak távol a valóságtól. Hogy védettek legyenek a hazugságok ellen, hogy magabiztosabban állhassanak a világban, hogy körültekintő, felelős döntéseket hozhassanak."

Na, nézzük akkor az utolsó pár nap történéseit!

Volt ugyebár tünci szerdán amit a PDSZ tartott a Kossuth téren.......

A VALÓSÁG: ÖSSZESEN HÁROM, AZAZ 3 TÜNCIZŐ VOLT A TÉREN!!!
(az összes többi PDSZ aktivista meg kb. 50 ballibsi sajtómunkás..................)

Máma délután volt a Momentum hasonló tüncije!

A VALÓSÁG: 16,5 TÜNCIZŐ VOLT A TÉREN, A TÖBBIEK A MÁR MEGSZOKOTT BALLIBSI SAJTÓMUNKÁSOK!

Kérdem én: mi a VALÓSÁG amit be kéne mutatni a pl. tüncikről "azoknak, akiket szándékosan tartanak távol a valóságtól. Hogy védettek legyenek a hazugságok ellen, hogy magabiztosabban állhassanak a világban.... etc, etc.....???????

Kedves Koca!

Kérlek írjál mán egy VALÓSÁG CIKKET AZ E HETI TÜNCIKRÓL!
(mindezt csak azért kérdem, hogy a sötét magyarok nehogy infó nélkül éljenek....)

baldoc 2018.06.22. 20:24:20

@ulpius66: Maga tényleg azt hiszi, hogy vicces( fekete koc, tünci )??
Azt hiszi ez a valóság?Hogy vicces??
Már saját magát is illúziókba ringatja.
És maga oktat ki a valóságról?

sityak 2018.06.22. 20:43:48

Elképesztő süllyedést él meg az ország. És nyíltan, büszkén hirdetik a butaságot a XXI. században, mert "véleményük" szerint efelé tart a világ :-( Ez van, ha gumicsizmás tahók "értékrendje" kerül felülre.

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2018.06.22. 20:44:44

Azt hittem, hogy a poszt a félretájékoztatásról vagy a gyenge közoktatásról szól, esetleg a felsőoktatásba felvett számtalan tanulatlan bunkóról. De nem, a közepén kiderült, hogy csak a "civil" szervezetek nevében megy a mai x-edik cirkuszolás. Csalódtam. Azért is, mert ezek az öntevékeny civil szervezetek eddig nem sokat tettek annak érdekében, hogy én megérthessem az öntevékenységük valódi céljait, okait, formáit, és ezt a fölösleges posztot mégis a tudatlanság emlegetésével látom felvezetve.

BiG74 Bodri 2018.06.22. 20:45:22

@valaki nagyon más:
Lehet a fityisz politikáját támogatni, elfogadni, de a fityiszes kékerest ilyen mélyen torokra kapni , mint ahogy te teszed, nem muszáj.

Jakab.gipsz 2018.06.22. 20:59:56

T. Fekete koc !

Te ki vagy és mit akarsz ?

Rossz helyen keresgélsz.

A nyugat, gazdasági, pénzügyi, morális válságát, + a pöcegödör óceánjainkat, nem a Fidesz okozta.

Bircanyíró 2018.06.22. 21:47:51

@midnightcoder2:
"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

Ez a "HAZUDTAK, ELCSALTÁK" téma már annyiszor előjött, de valahogy nem emlékszem egyetlen konkrétumra sem: segítenél légyszíves felsorolni, hogy milyen hazugságok derültek ki azóta e beszéd kapcsán, miben is lettünk akkor becsapva mi választópolgárok?

kissiú 2018.06.22. 22:06:29

Jó írás. Sajnos azokhoz több okoból sem jut el, akikről szól. A tudatlanságra még nagyon sokáig lehet majd építeni, és nem csak Mária Országában.

conchita wurst 2018.06.22. 22:07:35

Sajnos, lippsik, az országhatáron túl is megbuktok lassan

Késő már Orbán miatt ajvékolni.

bekov 2018.06.23. 02:59:06

@ulpius66: miért kell mindig a szocikkal jönni? aki értelmes ember ebben az országban, az nagyon jól tudja, hogy őket nem szabad még egyszer hatalomra engedni. most már nektek kéne végre felébredni, hogy észrevegyétek a fidesz semmivel sem jobb náluk, sőt, mindenben túlszárnyalják őket.

midnightcoder2 2018.06.23. 06:25:26

@Bircanyíró: A demokratikus választás nagyjából arról szól, hogy a szavazó behúz egy X-et valamelyik párt neve mellé, és az nyer aki a legtöbb X-et kapja. Na most, a szavazónak az X behúzásához alapvetően három információ áll rendelkezésére: 1. az amit a médiában hall, 2. az amit a bőrén érez, 3. az amit a politikusok mondanak.
Na most, ha a média nagy része az egyik oldal kezében van, a közérzete azért jó mert állam bácsi hitelből csinál neki nagy jólétet, a kormánypárti miniszterelnök pedig a választás után pár héttel kijelenti, hogy azért nincsenek tervei mert nem akarták hogy a választók megtudják hogy mit kell tenniük a választások megnyerése után, akkor bizony a szavazók bekötött szemmel szavaztak, és a szemüket a derék kormánypárt, esetünkben az MSZP és az SZDSZ koalíciója kötötte be.

Egy ilyen kijelentés után bárhol Nyugat-Európában vagy az USA-ban azonnal felállt volna a miniszterelnök és a kormány. Fletóék nem tették, ezzel pedig jól kitolták a "mit tehet meg egy politikus hazánkban" nevű mutató határait. Amikor Orbán illiberális demokráciáról és Soros törvényeiről beszélünk, akkor abban azért az is benne van, hogy ez nem jött volna létre Fletóék nélkül. Ahogy váltják egymást kis hazánkban a kormányok jobb és bal oldalon, úgy lesznek egyre gátlástalanabbak.

midnightcoder2 2018.06.23. 06:26:15

@bekov: Egyik kutya, másik eb. De addig nem lehet Orbánékat leváltani, amíg az MSZP létezik.

Éhesló 2018.06.23. 20:21:02

Ajvékoljatok!
Zene füleimnek!