Van egy ország

Van egy ország

MENEKÜLTEK ETETÉSE TILOS

2018. június 13. - Dr. Ötvös

Nagyon ritkán hallani rólunk a BBC híreiben, na de ezzel sikerült elérni az angol rádió ingerküszöbét: Magyarországon törvénytervezetet nyújtanak be, mely bűncselekménynek minősíti menekültek segítését, információval és élelemmel való ellátását. Nem nehéz elképzelni, mit gondolhat most a magyarokról a civilizált világ. És ezt a szégyent semmiféle ezermilliárdokért hazudott országimázs le nem mossa rólunk.

Hányszor hangzott már el Magyarországon a mondat, hogy "ennél már nem lehet lejjebb"? És mindig volt. Most is lesz. Mert mi lehet azoknak a fejében, akik ezt előkészítették és megszavazzák? Eszükbe jut, hogy a kereszténység egyik alapvetését készülnek megtagadni? S közben mindazokat, akik emberséget mutatnak a magyar kormány rágalmazza, akadályozza, üldözi, ellehetetleníti.

Hát ennyire eltorzult itt minden? De hát ahogy Márai írja naplójában "Magyarország a legnehezebb kérdésekben és órákban nem viselkedett keresztényien, önmagával szemben sem, másokkal szemben sem. Nem, akármilyen harsányan bizonygatták is a magyar kereszténységet a különböző társadalmi és felekezeti kurzusok, a magyar társadalommal nem "történt meg" az elmúlt ezer évben az, hogy kereszténnyé legyen, ahogyan ez megtörtént a Nyugat népeivel. Pogány és barbár nép maradtunk." Mert miféle értékrend az, mely megbüntet, ha csokit adok egy menekült gyereknek? S vajon lesz olyan, aki ezért feljelent?

Milyen emberek ezek? Kiktől tanulták ezt? Hol szívták ezt magukba? Volt idő, amikor nemcsak köztiszteletben álló államférfiak, hanem a pápa is a magyarok hagyományos lovagiasságára hivatkoztak a világ színe előtt. Például 1944-ben, amikor csak egy kis emberségért könyörögtek. Hát majd nemsokára megint fognak, mert újra olyanok ülnek az ország házában, amilyenek annak idején megszavazták a zsidótörvényeket.

De ha eléjük raknék egy lapot azzal a szöveggel hogy "Egyetértek azzal, hogy menekülő embereken nem szabad segíteni", egyik sem merné aláírni. De a törvényt egyetlen gombnyomással csordában megszavazni az más. Aztán majd mind hazudik magának valamit a haza érdekéről.

Majd Magyarország után a BBC rátért Észak-Koreára. Csak, hogy tudjuk, hova tartozunk. Mert Európához nem, az annyi szent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegyorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414041452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ben2 2018.06.13. 16:18:15

Ha a szerző nem keverné össze szándékosan a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal, a humanitárius segítségnyújtást az embercsempészettel, akkor már csak a saját ostobasága miatt kellene szégyenkeznie.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.13. 16:26:05

Jó hír. Ha a háttérhatalom médiái szidnak valakit, az nagyon jó dolog. Azt jelzi: valamit jól csinál az ember.

czerka 2018.06.13. 16:29:24

Merkel most védte meg a magyar-szerb határon emelt kerítést.
Az olaszok végre visszafordítják az embercsempész hajókat.
Az amerikai-mexikói határt erősítik, gyorsítják az elfogott illegálisok deportálását.
A civilizált világ a magyar példát követi.

czerka 2018.06.13. 16:32:17

Megjegyzem a Brexit is részben azért történik, mert a nagyonliberália briteknek kezd elege lenni a bevándorlókból. Európából már legális bevándorlókat se akarnak fogadni, nemhogy illegális migriket kvóta alapján. De persze nem lesz kvóta... Vagy mégis. Sose tudják eltalálni, hogy legutóbb mit hazudtak a brüsszeliták a saját terveikről.

Aquincum 2018.06.13. 16:32:53

@ben2: “Ha a szerző nem keverné össze szándékosan a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal, a humanitárius segítségnyújtást az embercsempészettel” Az a baj, hogy maga ez az idióta nevű Stop Soros törvénytervezet is összekeveri ezeket a kategóriákat. Mint ahogy Soros nevét, mint a gaz zsidó ember archetípusát, összemossa azokkal, akikben humánus érzések vannak még. Azokkal is, akik a demokrácia leépítését számonkérik hazánkon, akár nyugatról, akár itthonról.

bandiras2 2018.06.13. 16:37:06

Amit etetsz, és szaporodik.
Ha a nyomort eteted, akkor csak annyit érsz el, hogy az összes nyomorult ideözönlik, hogy kizabáljon téged a vagyonodból. Lásd mi folyik párizsban, Londonban, és németben.
A nyomor etetése kizárólag valakinek a kárára történhet, valakinek a megtermelt termékét lehet csak odaadni segély... helyesbítek dzsizja-ként.
A fehér lakosság nem szaporodik, mert a feminista erős és független nő azt képzeli, hogy 401 éves koráig ül a faszkörhintán, majd utána eljön érte a gazdag és sármos Mr Big hogy családot csináljon neki.
Az untewrmensch bevándorlóknál meg az van, hogy apuka férjhez adja a lányát az erős Muhhamad-hez, aki majd apuci teljes támogatásával veri be a kislány képét ha ellenkezni mer hites urának azon szándéka ellen, hogy mohamed tanítása szerint felszántsa őt mint egy szántóföldet, és megtermékenyítse akkor, úgy, ahogy, és ahányszor csak akarja.
Semmi probléma! jöjjenek csak a menekületek! Rövid úton teleszülik a lebensraumot, és többségbe kerülve teljesen demokratikusan megszavazzák a Sharia jogot, és abban a pillanatban minden egyes maradék fehér nő helyre lesz téve: Az ágyba, valamint a konyhába, és ha ellenkezni mer, akkor Ali, vagy a Hasszán majd beveri a képét, mert náluk ez dívik.
A feminizmus önmagát korrigáló probléma: A feminizmus következménye a demográfiai összeomlás, majd az untermensch népek területfoglalása. Ebből pedig a feminizmus nyom nélküli felszámolása.
Éllyen a multikulti!
Éllyen a bevándorlás!
Wilkommenskultur!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.06.13. 16:44:46

@maxval balcán bircaman: Jó hír. Ha birca jó hírnek nevez valamit, az azt jelenti hogy az elevenükbe vág.

morph on deer 2018.06.13. 16:46:47

@bandiras2:
“Az untewrmensch bevándorlóknál meg az van, hogy apuka férjhez adja a lányát az erős Muhhamad-hez, aki majd apuci teljes támogatásával veri be a kislány képét...”

Hát nem telik mindenkinek vak komondorra, és valahogy csak fel kell nőni a fehér - (európai?) - magyar képviselő intelligencia szintjéhez, csak nincs neked ezzel valami bajod?
Hát micsoda “hazaffy” vagy te?

Fazakas László 2018.06.13. 16:53:44

@ben2:
Éppen ideje végre, hogy ennyire rossz szinben vagyunk valamiben feltüntetve ...
Na és akkor mi van? Ki lehet ám gyorsan nyalni a szaros seggünket!
Egy időben - '45 után - szinte a fél Európában - a gaz náci németeket kellett utálni, míg aztán szép csendesen (1949 után) kiderült, hogy az "az oly sokat szenvedett és üldözött nép" se lett különb "a Deákné vásznánál".
Most ők csinálják ugyanazt az őslakosság palesztinokkal, bár a sárga csillag kötelezően nincsen.
Mindenesetre - és mindezek után - mától őket is TESSÉK utálni!
Mi pedig már az élen állunk. - HIPP, HIPP, HURRÁ!

Aquincum 2018.06.13. 16:54:47

@bandiras2: Én is eszméletlen hibának, talán bűnnek tartom a bevándorlók nyakló nélküli beengedését. De emberietlennek sem szabad lenni. Meg kellett volna rendesen szűrni ezeket az embereket, idejében kellett volna megfelelő jogi és fizikai védelmet biztosítani, már Európa határainál. Sajnos nagyon nehezen és először még hülyén is mozdult az EU. Akiknek viszont szétlőtték a házát, akiket a saját, bolond diktákoruk vegyi fegyverrel támadott meg, azoknak ellenőrzött körülmények között oltalmat kellett volna adni. A gyűlölet szítása, az ocsmány propaganda évtizedekre megfertőzhet egy társaalmat.

prim 2018.06.13. 16:58:06

Páizsban is kezdik felszámolni a Szajna parti sátortáborokat a franciák...Százával verődtek sátortáborokba, csakhogy most már egymást kezdték szúrkálnoi a migrik, és a szajnában mégis látvványos volt ha úszik egy hulla... Szóval tényleg nemn kellene összemosni a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal....Magyaroszágra csak az utóbbi jut!!!

morph on deer 2018.06.13. 16:59:56

@ben2:
“Ha a szerző nem keverné össze szándékosan a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal, a humanitárius segítségnyújtást az embercsempészettel..”

A jelek szerint te vagy az, aki nem ismeri a különbséget.

Ha egy egyszerű emberi gesztust teszel egy másik ember felé, a törvényjavaslat szerint ez már bűncselekmény!

Kriminalizálják az emberséges viselkedést, ezek a derék “keresztény emberek(?)”.

Szerinted mennyire emberséges az a javaslat, mely szerint alkotmányban kell megtiltani a hajléktalanságot, és büntethetővé tenni, ha valaki a szabad ég alatt “lakik”

Tehát nem megoldani kell a hajléktalanok és a hajléktalanság problémáját, hanem be kell tiltani, és akkor majd nem lesz ilyen probléma?

Miért nem veszik be az AIDS betiltását is, mert ezek szerint az is megszűnne, nem?

Sötét, embertelen egy bagázs ez, egytől egyig.

ZX 2018.06.13. 17:00:23

@Fazakas László: A palesztinok (értsd filiszteusföldi arabok) mint őslakosok. Ahhahhaha. Végülis, a zsidók csak cirka 1800 évval korábban érkeztek a területre.

we dont want arabs here..So what 2018.06.13. 17:02:46

Minden normális ország kontrollálja hogy ki léphet a területére és ki nem. Az ország szégyene Te meg a hozzád hasonlók vagytok. Hazaáruló kis buzi férgek.

we dont want arabs here..So what 2018.06.13. 17:03:28

@morph on deer: Faszkalap vagy, mióta lődörögsz te a zöldhatáron gesztusokat téve? Seggfej..

we dont want arabs here..So what 2018.06.13. 17:04:25

@Aquincum: mesélj, milyen demokrácia leépülésről tudsz?

lundaz 2018.06.13. 17:06:46

@morph on deer:
Aki eljut Magyarországig az nem menekült. Csak abban az esetben, ha egyik szomszédos országban lenne háború, népirtás vagy valami egyéb okból kifolyólag onnan menekülnének.

felső határ nincs 2018.06.13. 17:08:43

Menekulteket nem kell etetni roluk az allam gondoskodik. Szoval poszter eleve hazudsz mint a BBC.

Illegalis migriket pedig magyarok eddig se etettek, soros emberei meg mehetnek a kinzokamraba, kit erdekel.

2018.06.13. 17:10:30

Te vagy Magyarország szégyene. Ezért a sok ferdítésért, hazugságért, összemosásért, és a magyarok gyalázásáért.

sas70 2018.06.13. 17:12:27

@czerka: Részben meg azért, mert volt két jól hangzó populista üzenet. Az egyik, hogy amit NB. befizet a EU-ba, azt inkább költsék a hazai egészségügyre, a másik meg az, hogy támogassák belőle a vidéki gazdálkodókat.
Csak azt nem tudják eldönteni, hogy akkor majd a vidéki gazdaságokat támogassák, vagy az egészségügyre költsék, mert mindkettőre nem fog jutni és az angol mezőgazdaságnak hol lesz piaca, ha nem az Eu-ban, főleg nem a támogatások nélkül?
A harmadik ilyen hülyeség meg az, hogy elveszik az angolok elől a munkát, pl. azt az építőipari segédmunkát, de még a szakmunkák jó részét is, amit angol már lassan 20 éve nem végez, minden más náció igen, vagy azokat az éttermi, vendéglátóipari munkákat, amiket szintén nem.

lazarus (törölt) 2018.06.13. 17:15:45

@bandiras2: :D és sajnos igazad van.

ez a f...körhinta, hercegvárás mennyire igaz. puncs.hu az igazi alja, beteg egy női társadalom van itt.

LINQ 2018.06.13. 17:16:07

@sas70:
Igen, mert az nem rasszizmus, hogy az "aljamunkát" végezzék csak a bevándorlók. A rasszizmus az, hogy nem is akarjuk beengedni, maradjanak inkább otthon.

bzsoa 2018.06.13. 17:18:19

@morph on deer: Nem olvastam még a törvényjavaslatot de ezek után elolvasom mert nem hiszem el azt hogy ez a törvény arról szól hogy egy legálisan érkező menekült aki betartva a vonatkozó jogszabályokat érkezik hazánkba és kér menedékjogot s ezt én támogatom ezzel bűncselekményt követek el! Te olvastad már minden bizonnyal légyszíves írd ide a pontos paragrafusszámot hogy ez hol van így leírva. De én is úgy gondolom hogy a zöldhatáron átcsempészett gazdasági menekülteket ne támogassa senki vagy legalábbi is ne Magyarországon! Támogassák-támogassuk őket hazájukban de én sem szeretnék muszlim Európát 100-200 év múlva akkori reménybeli leszármazottaimnak. A hajléktalanokról szóló tv.-nek is egyetlen egy célja van az hogy ne az utcán meg a metróban kerülgessük azokat az -egyébként valóban szerencsétlen, depressziós, gyakran alkoholista és kb. 2-3 hónapja nem fürdő- embereket akik nem azért nem mennek hajléktalan szállóra mert nincs hely hanem azért mert nem kívánnak még minimálisan sem alkalmazkodni az ottani körülményekhez. Abban a pillanatban ha be tudja bármelyik segélyszervezet bizonyítani hogy a hajléktalan azért van az utcán mert nincs hely egy menekültszállón sem (ahol ételt kaphat lefürödhet nem mondom hogy magas színvonalon de azért mégis csak emberibb körülmények között lehet mint az utcán) akkor én is kimegyek velük tüntetni az utcára a törvény ellen, mert akkor igazuk van, de ha van hely ahol kap szállást a hajléktalan állami pénzen és csak annyit várnak el tőle hogy fürödjön le ne zaklassa a többieket, ne legyen totál részeg stb. akkor miről is beszélünk?

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.06.13. 17:23:14

"Megint mi vagyunk Európa szégyene"

Ugy van magyarorszag az orok szegyenkezes orszaga. Minden magyarnak 0- 24 oraban kotelezo a szegyenkezes amiert meg mindig merunk letezni.

rnz 2018.06.13. 17:23:25

Ha a nyomorult fake news gyáros poszter elolvasta volna azt amiről épp hazudozni próbál, akkor nem keverné össze a menekülteket az illegális bevándorlókkal. Mert bizony a törvény az illegális bevándorlók segítését tiltja, nem a menekültekét. Idióta faszkalap.

kranfater 2018.06.13. 17:27:51

Te nagyon hülye vagy. Pont. Minek neked blog.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:30:07

Menjetek vissza az Etelközbe rohadt migráns ázsiai félszerzetek ! A kurva anyátokat...

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:30:52

@rnz: TE fideSS bérenc szar takony seggnyaló troll geci !

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:32:29

@bzsoa: És ha ezt a fasz geci beírja az alktományba ( a gránitszilárdságú fosba) akkor megoldódik ?

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:33:16

@kranfater: HOgy az ilyen állatok mint te is tudjanak mibe írni , baszadék :D :D

rnz 2018.06.13. 17:34:49

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: Mi van gyökérke? Ennyit sikerült kiokádnod magadból? Ennyire futja? Na menj vissza szopkodni valamelyik aidses migiri gombás faszát, ahogy anyád tanította. Nyomorult véglény.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:34:59

@we dont want arabs here..So what: A "leépülésre" Te vagy a legeklatánsabb példa, buzifejű angolmajmoló faszköszörű ! :D :D

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:36:09

@rnz: Kis barátom, baszd meg az anyád hulláját a ravatalán, te féreg geci ! Ha ennyire hülye vagy, ne propagáld legalább :)

rnz 2018.06.13. 17:38:59

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: Szánalmasabb vagy, mint gondoltam. De remélem ezért a fergeteges produkcióért Sixx minimum háromszor a seggedbe élvez jutalomból. Ha jó kisfiú leszel, talán még az arcodra is kapsz belőle.
Ilyen gyenge trollt is ritkán látni. :D

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.13. 17:43:28

@rnz: Felizgultál az előbbi gondolattól, fasszopó ? :D Eszed semmi, pofád nagy.
NEm vagy te csak egy senki kis buzi fideSS bérenc, tán még fizetést se kapsz érte, barom !
( Egyébként mi az a Sixx ? )

Sütemény1975 2018.06.13. 17:47:25

Már állok is a sarokba és szégyenkezem. Jah, nem

rnz 2018.06.13. 17:47:38

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: A gazdád. Rosszabb esetben te magad. :)

Nagykörúton túli magyar 2018.06.13. 17:55:35

"Van egy ország", ahol végre tilos lesz a terroristák támogatása.
Ezért köszönet jár a jelenlegi kormánynak.

Aki ezt ellenzi, menjen Szíriába, Irakba, és fogadjon be ott egy "menekültet", állítólag ott nyaralnak, csak a segélyek felvételéért ugranak el Németországba.

KunnHalmiAgnes 2018.06.13. 17:58:40

Egyetertek a blogoloval, szegyelje magat, aki magyarkent nem szegyenkezik reggetol estig. Szegyelje magat, aki nem tamogatja az europai iszlam allam megalakulasat, es a nemzet allamok szetvereset.

David Bowman 2018.06.13. 18:04:06

Én éppen büszke vagyok az országomra.

pragmatika2 2018.06.13. 18:07:54

A menekült státusz kérésének van egy hivatalos menete. Ami nem egyezik azzal, hogy random helyen random időpontban illegálisan átlépem a schengeni határt, aztán uzsgyi Németországba. Vagy lóvét adok az embercsempésznek, aztán a raktérben beutazok az unió valamelyik menő országába. Ugyanis ez jellemzően az illegális migráció kategória, még akkor is, ha egyébként tényleg menekült az illető.

Gratula, megint sikerült egy balf.sz posztot a ballibsiknek behúzni.
Csak így tovább. Az életben nem kerültök ti még a kormányzás közelébe sem.

Etniez 2018.06.13. 18:13:53

@ZX: Ezen logika szerint az olaszoknak joguk van picsán rúgni minket a Kárpát-medencében, hiszen ők voltak itt előbb (Római Birodalom)
Gondoltam szólok.

rasztaszív 2018.06.13. 18:24:44

a fideszesség lényege a szégyentelenség.ez nekik dícséret.csak végig kell olvasni a kommenteket.

Orbán Viktor 2010.......2030 2018.06.13. 18:31:25

Megnyugtato az ilyen blogokat olvasni. Megnyugtato, hogy a libbantak tovabbra is ugyan ugy hazudnak, mellebeszelnek, es az Europat elfoglalo terroristakat, meg mindig menekulteknek nevezik.
Ebbol a nevetseges hazudozasbol lesz az ujabb KETHARMAD 2022-ben.
HAJRA IGY TOVABB !!!

midnightcoder2 2018.06.13. 18:40:50

@morph on deer: Azokban az országokban, ahonnan a migrik jönnek, az európai embernek nemigen tanácsos helyi kísérő nélkül mászkálnia az utcán. Ha elég sok lesz belőlük itt Európában, akkor itt sem lesz nagyon tanácsos az európainak mászkálnia az utcán.

A hajléktalanok problémáját valóban nem egy hülye ötlet rendezni, az valahogy nem teljesen normális dolog, hogy Pest tele van maga alá hugyozó hajléktalanokkal akik télen melegedőnek használják a tömegközlekedést, és olyan büdösek hogy a fél villamos kiürül miközben részegen ülnek és horkolnak.

A másik oldalon persze ehhez az is kellene, hogy bővítsék a férőhelyek számát, és rendet tartsanak ott.
Anno a Kádár-rendszerben sem volt hajléktalan: az egyik oldalon ott voltak a munkásszállások ahol el tudtak lakni a fedél nélküli állampolgárok, és vetettek nekik valami pénzt amiért naponta egyszer felsöpörték a gyárudvart, a másik oldalon viszont a rendőr bevitte a delikvenst KMK miatt, és jól szarrá verte. Nem is volt olyan okádék hely Budapest mint mostanában. A másik dolog ami kellene még a rendrakáshoz, az a kutyaadó. Ha minden kutya után kellene fizetni vagy 10 000 forintot havonta, akkor nagyon hamar kijönne annyi pénz, amiből el lehetne foglalkoztatni a hajléktalanokat, szépen összeszedhetnék a kutyagumit és a többi szemetet amit a derék kutyások és a többi proli ott hagy maga után. Mindjárt úgy nézne ki a város, mint ha Európában élnénk.

morph on deer 2018.06.13. 18:40:59

@bzsoa:
“...a hajléktalan azért van az utcán mert nincs hely egy menekültszállón sem”

Szerinted ha egy családot kilakoltatnak, - ami ugye előfordul, - akkor azoknak milyen lehetőség áll rendelkezésére, ha a kiskorúakat el is veszik tőlük, és maradnak ketten-hárman..?
Akkor majd ki-ki arra menjen, merre lát, mert ugye van elég menedékhely, csak találd meg, a feleség ugyancsak találjon magának egyet, a nagymutter meg egy harmadikat...
Mert pártunk és kormányunk családcentrikus.
És képzeld, ha nem lenne az!

Mivel a StopSoros még mindig “csak” törvényjavaslat, - gondolod, hogy megszavazzák? - pontos paragrafus számot ne várd, de olvasható az egész az alábbi linken. Ami arra vonatkozik amit írtam, az ez:
“2. §-hoz
A törvényjavaslat meghatározza, hogy mely tevékenység az, amely Magyarország nemzetbiztonsági érdekeivel ellentétes, vagy a közérdeket veszélyezteti.
Magyarország nemzetbiztonsági érdekeivel ellenétes, vagy közérdeket veszélyeztető tevékenység az a migrációs helyezettel összefüggő magatartás, amely harmadik országbeli állampolgár Magyarországra történő jogszerűtlen belépését és TARTÓZKODÁSÁT SEGÍTI VAGY ILYEN TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSÉHEZ ANYAGI TÁMOGATÁST NYÚJT.”

Szóval ha megmondod egy “jogszerűtlenül” Magyarországon tartózkodó személynek, hogy merre van a buszmegálló, ráadásul adsz neki pár százast is, akkor téged már eltilthat Pintér elvtárs attól, hogy bármelyik azaz BÁRMELYIK schengeni határt 8 km-nél jobban megközelítsd!

Tehát meg se forduljon a fejedben, hogy leugrasz az Adriára kocsival, például.

Ugyanez jár azért is, ha például támogatod a TASZ-t, - még akkor sem, ha tudod, hogy orbánt is ők védték, - vagy neadj isten pénzt addz a Krisnásoknak, vagy az Oltalom egyesületnek, mert lecsap rád a “törvény” vasökle...

Csak 24 oldal, ez a vége felé van.
A többi legalább ilyen “emberbarát”, de az a szervezetekre vonatkozik.
Itt:
http://www.kormany.hu/download/c/9a/41000/STOP%20SOROS%20TÖRVÉNYCSOMAG.pdf

várom a levelet 2018.06.13. 18:47:36

@morph on deer: nemzethy.fehér nőnek csak fehér férfi verheti be a képét.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 18:48:51

@bandiras2:

Mivan? Lerúgott az asszony az ágyról, oszt úgy maradtál?

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 18:53:48

@we dont want arabs here..So what:" Minden normális ország kontrollálja hogy ki léphet a területére és ki nem."

No és mi is volt 2015-ben? Mert akkor jöttk tízezrével, és a kormány adott alájuk vonatot, meg buszt az osztrák határig. Akkor miért nem kontrollált? Ja, és mennyi is maradt itt? Ha már nprmális országról papolsz.

Attilajukkaja 2018.06.13. 18:54:59

@rasztaszív:
"a fideszesség lényege a szégyentelenség.ez nekik dícséret."
Sajnos egyetértek! :o(

John Nethem 2018.06.13. 18:55:03

@morph on deer:

"..Tehát nem megoldani kell a hajléktalanok és a hajléktalanság problémáját, hanem be kell tiltani, és akkor majd nem lesz ilyen probléma?..."

NEM A hajléktalanság van betiltva, hanem a KÖZTERÜLETEN VALÓ ÉLETVITEL-tartózkodás. És mi a legnagyobb gond ?? Hogy persze a legtöbb hajléktalan éppen a legforgalmasabb helyeken teszi ezt. No ezt kell megszüntetni.
El kell dönteni, vagy REND van, vagy nincs, de akkor senki ne sivalkodjon, hogy a turisták milyen hajléktalanos képeket osztanak meg a világhálón. Attól, hogy valaki hajléktalan, még a Közterületre vonatkozó törvények rá is vonatkoznak....
És igen, számos hajléktalannal beszéltem, mindegyik azért nem megy szállóra, mert ott szabályok vannak, amiket be kell tartani. Ők meg már nem akarnak semmiféle szabálynak megfelelni... Na, ez a baj.
Furcsa módon SENKI nem adott még életrevaló javaslatot, amivel a hajléktalanságot el lehetne távolítani a közterületekről, akár mint KÖZEGÉSZSÉGÜGYI problémát, akár mint közlekedési gondot, akár mint turisztikai disszonáns képet.....
Nem sipákolni kell, hanem CSELEKEDNI és megoldást adni.
És a dolgot valahol el kell kezdeni. Az pedig éppen az, hogy TÖRVÉNYILEG kényszerítik az embereket egy olyan számukra a legkényelmesebb megoldás feladására, ami viszont az egész társadalomnak egy pozitív lépés. Azért is, mivel se közmunkára, se szállóra nem kényszeríthető.
A Tűzoltó utcai Aldinál már több éve él egy hajléktalan, és teljesen berendezkedett egy bezárt bolt bejárata elé. Dolgát inzétni a Tűzliliom parkba a bokrokba jár, így már olyan bűz van , hogy nagy ívben kerüli mindenki a parkot.... Szemét-szermét hátán, és mindenkit leszólít meg köszönget meg miegymás... Szóval néhány alkalommal elmegy, de hogy az év minden napján, az már piszkosul irritáló, mivel egy életerős férfiről van szó... Meg lett említve neki, hogy van vidéken egy falusi ház, lemehetne oda , cserébe gondozni kellene a telket meg a kertet.. Ő ?? Oda ?? Dolgozni ??? Na, ennyit erről....

John Nethem 2018.06.13. 18:56:46

@látjátok feleim szümtükkel: Nézz utána, aztán majd talán rájössz....

gigabursch 2018.06.13. 18:58:39

Csak tudnám az ilyen ostoba bloggereket ki eteti?

morph on deer 2018.06.13. 18:58:58

@bzsoa:
“nem hiszem el azt hogy ez a törvény arról szól hogy egy legálisan érkező menekült aki betartva a vonatkozó jogszabályokat érkezik hazánkba és kér menedékjogot s ezt én támogatom ezzel bűncselekményt követek el! ”

Másnál panaszkodj, mert én ilyet soha nem állítottam!

Véleményem szerint emberi gesztus - kötelesség? - erőnkhöz métrn BÁRKIT támogatni, aki rá van szorulva, és NEM kötelességünk igazoltatni, egyetlen rászorulót sem, hogy biztosan tudjuk, hogy hogyan került az országba!

Mondjuk jogunk sincs hozzá.

Viszont van “jogunk” feljelenteni BÁRKIT, ha arra gyanakszunk, hogy már születésétől fogva ‘napbarnított’ a bőre, vagy fennáll a veszélye, hogy esetleg egy ilyen napsütötte hölgy hirtelen előkap egy kendőt, és rajtaütés szerűen a fejére köti! (Akkor is, ha a wellnesből siet haza és esni kezd.)
Uram irgalmazz!

Na ezért ilyen qrva jó, hogy orbán a Sorosverő így orrba-szájba “megvéd” minket! Mert mi lenne velünk egy ilyen ... szóval egy ilyen “törvény” nélkül, hát nem?

John Nethem 2018.06.13. 18:58:59

@morph on deer:

Ha törvényértelmezési gondjaid vannak, fordulj Dr. Bubóhoz !!!
mert akkor megkíméled magad az ostoba és túltolt értelmezésektől....

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:05:40

@Orbán Viktor 2010.......2030: " Megnyugtato, hogy a libbantak tovabbra is ugyan ugy hazudnak, mellebeszelnek, es az Europat elfoglalo terroristakat, meg mindig menekulteknek nevezik."

Jaja, meghalt azonban a fáraó haver ( akit a hírek szerint valamért nemzteközileg köröztek ), de maradt még helyette ide telepített 19999. Vagy zsozsóért jöhetnek?

ulpius66 2018.06.13. 19:06:20

Fekete Kocka!

Mán a cikked címe is ordas NAGY HAZUGSÁG!

"MENEKÜLTEK ETETÉSE TILOS!"

Eztet senki sem mondta! ------- mán a normálisan gondolkodó emberek........
(de az ilyen vadbarmok, mint te is vagy, mégis ebben a kényszerképzetben élnek....)

A MENEKÜLTEKET TÁMOGATNI ÉS SEGÍTENI KELL!!!! (hangsúlyozom, a MENEKÜLTEKET....)

De azt a siserehad illegális migránsokat EL KELL ŰZNI, ÉS MEGVÉDENI TŐLÜK MAGYARORSZÁGOT ÉS EURÓPÁT!!!

PERSZE MAGYARORSZÁGOT ÉS EURÓPÁT ELSŐSORBAN AZ ILYEN ÉSZ ÉS ÉRTELEMNÉLKÜLI VÉGLÉNYEKTŐL KELL MEGVÉDENI, MINT EZ A FEKETE KOCKA!!!!

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:07:27

@John Nethem:

Hát, már csak utánuk lehet nézni, arra nyugat felé...Ja, meg újjal lehet rájuk mutogatni, hogy jé, ezek a kis terroristák nálunk is víkendeztek.

John Nethem 2018.06.13. 19:08:05

@Aquincum: "..Mint ahogy Soros nevét, mint a gaz zsidó ember archetípusát, összemossa azokkal..."

Ezt speciel CSAK NEKED sikerült összeolvasni és ezzel összemosni.....
És a legnagyobb ívben leszarja mindenki, hogy OFF-SHOROSnak éppen mi a származása, leszámítva azt a szégyenteljes dolgot, hogy magyar érdekeltségű....
Sorosnak az egész nem szól másról, mint a PÉNZRŐL, és a MÉG TÖBB pénzről... Miközben persze a NYÍLT TÁRSADALMAK megvalósítása a cél, ahol reményei szerint még több pénz van, hiszen már nincsenek nemzetek, csak emberi massza, akit kellően indomítottan lehet irányítani - legalábbis az OSF DISZTÓPIÁS rendszere szerint...
Bevásárolta magát már Afrika jelentős ásványbányászatai közé is.....

Attilajukkaja 2018.06.13. 19:08:38

@gigabursch:
"Csak tudnám az ilyen ostoba bloggereket ki eteti?"
Orbánék, ki más? :o)) Ha az elmebeteg NER nem létezne, az ilyen bloggereknek nem lenne miről írniuk és éhen halnának.

ulpius66 2018.06.13. 19:09:28

Fekete Kocka!

"Majd Magyarország után a BBC rátért Észak-Koreára. Csak, hogy tudjuk, hova tartozunk...." --- írod kéjelegve!

Igazad is van!!

Nyugodtan egyenlőségjelet tehetsz a BBC és Észak-Korea közé!!!!
(bár ahogy a dolgok alakulnak, lassan Észak-Koreában nagyobb lesz a DEMOKRÁCIA, MINT A BBC-nél.......)

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:11:44

@John Nethem:

Azért te elárulhatnád, ha már ennyire értője vagy a témának, hogy ha az alaptörvénybe benne lesz a közterületen élé tilalma, akkor aki ezt megszegi, megy a dutyiba? Esetleg beszállásolják hozzád, hogy ne a közterületen éljen? Mennyivel lesz az jobb neked, meg annak aki hajléktalan?

John Nethem 2018.06.13. 19:13:16

@látjátok feleim szümtükkel: Bár csak előbb lett volna kész a kerítés.... Akkor erre sem került volna sor.... Ja, hogy Merkel is 3 év után dicsérgeti..... Elég későn esett le neki.....
Ja, hogy a 14 éves lány gyilkosa visszamenekült oda, ahonnan 2015-ben elmenekült ????? Akkor most mégsem volt igaz az akkori menekülése ??? És most, hogy visszahozták a német rendőrök, most egy ügyvéd még a pártjára áll azzal, hogy úgy emberbcsempészték vissza Németországba, mert nem az iraki hatóság adta át nekik, hanem a kurd ?? No de hát a német hatóság csak kimenekített onnan, ahonnan 2015-ben azzal menekült, hogy veszélyben az élete meg üldözik... Most visszamenekítette az illetőt a német hatóság Németországba....

Orsósellenes 2018.06.13. 19:17:37

És mi van a hazai menekültekkel, akik hajléktalanok? Orsós, ez a genetikai szenny ezt is megoldotta, törvényt alkotott a rohadék, hogy "már pedig hajléktalanok nem léteznek!"És ezt egy kereszténynek nevezett csuhás banda segítségével! Szégyen! Egy olyan g+e+c+i nemsoká arra a sorsra kerülhet rövid időn belül!, mint a hajléktalanok, tiszta szívemból kívánom, hogy ő és családja és sleppje rövid időn belül hajléktalan legyen és erre nagy esélye is van! Nem olyan stabil ez a banda, gondoljatok arra, hogy Lézerjános már fúr és biztosan többet tud, mint mi! Sok sikert neki!

felső határ nincs 2018.06.13. 19:18:21

@látjátok feleim szümtükkel: nekem sokkal jobb lesz hogy nem kell a hómleszek mocskos szaros pofáját néznem meg a húgyukba ülnöm a BKV.n

amit én fizetek, ahogy a hajlékonyszállót is

azaz annyira nem érdekel h ettől jobb lesz-e nekik vagy nem

vezér01 2018.06.13. 19:19:17

@Aquincum: A StopSoros törvény következetesen illegális migrációról beszél,még véletlenül se keveri össze őket a menekültekkel. A hazai ballib sorosügynökök nyomán viszont a BBC is keveri a fogalmakat / és persze a szart . Érdekük,hogy minden büdös legyen ./ Ez pedig a BBC szégyene,amit már pénzért se tudnak magukról lemosni.

John Nethem 2018.06.13. 19:20:31

@látjátok feleim szümtükkel: Akik sivalkodnak, azokhoz kell betelepíteni őket. Mindig a legsivalkodóbbakhoz a létszámukban a legtöbbet.....
Leírtam: lehet menni a civileknek, és visszaintegrálhatják a mentoráltjaikat a társadalomba... Rájuk talán hallgatnak.... Ha meg nem, akkor megszívták...... Akkor legalább beigazolódik, hogy minden társadalomban van egy olyan réteg, aki szabályokon fölülinek gondolja magát, és ha úgy tartja kedve, akkor éppen a Deák téri aluljáróba vackolja be magát, vagy a padokra, és a jövő-menő embereknek még kedvük se legyen leülni, megállni stb....
De kérdezni én is tudnék százfélét !!!!

JAVASLATOT várok, mi a megoldás ????

A törvény az egyik OLDALFALA ennek.... AMi valamilyen irányba rákényszeríti a punnyadt és nihillben lévő embereket arra, hogy megmozduljanak, ÖNERŐBŐL, ha már semmire nem lehet őket kényszeríteni..... Se arra, hogy dolgozzanak, se arra, hogy kijelölt helyen lakjanak (persze szabályok szerint),.....

Orsósellenes 2018.06.13. 19:21:35

@ulpius66: Te nagyon buta (IQ-1) és elvakult vagy, remélem Orsós mellett leszel és te fogod minden nap leszívni a hozzád hasonlókkal együtt a Vár börtönében!

John Nethem 2018.06.13. 19:22:11

@Orsósellenes: OKOSKA !!! Idézd ide azt a passzusát a törvénynek, ahol ezt kijelentik !!!!

John Nethem 2018.06.13. 19:25:18

@Orsósellenes: Ezt kitöltheted: http//iqteszt.hu Ha 110 fölötti, akkor jelezz, ha 140 fölötti, akkor mindenképpen.....

John Nethem 2018.06.13. 19:27:02

@Orsósellenes: A valakinek/valaminek az ELLENES-sége még nem hordoz ám önmagában értelmet..... Ahhoz kellő szorgalom, tanulás és a dolgok összefüggéseinek átlátása szükséges.....

Bolshevik 2018.06.13. 19:27:57

Még sok ilyen posztot, és Orbán még akkor is uralkodni fog ha úgy kell bevinni a parlamentbe.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:30:24

@John Nethem:

Naiv egy alak vagy. Azt gondolod, hogy a törvénybe foglalástól megszűnik a sérelmezett helyzet? Ezek az emberek valahonnan lecsúsztak, és erre nem figyelt senki. A csúszás kezdeténél kellene segíteni, mint ahogy mondja is sok civil szervezet. Egyáltalán miért féltek a civil szervezetektől? Tudod mennyi féle terülten dolgoznak?
A mi városunkban van/volt régen is befogadó állomás. Oda ment aki legálisan akart bejönni, meg akit megfogtak a határon, az is. Ennek ellenére ha megkérdezek itteni lakosokat, hogy láttak-e már a városban menekültet, mindenki azt mondja, hogy nem. Pedig szerbiából menekült és letelepedett is sok van. De szegedi ismerős is mondta, hogy ő sem látott még menekültet, persze miért is látott volna, a menekült nem ilyen emberk közé akar menekülni.

Egyébként milyen a viszonyod azokhoz a magyarokhoz, akik a kádárizmus alatt menekültek nyugatra?

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:35:40

@John Nethem:

A écsi rendőrnő gyilkosa iscsak kefélni akart egy kicsit. Persze nem tudta, hogy neki még nem sikerült integrálódni. Ennyi. Mehet a törvénybe, hogy tilos nemintegrálódni, tessék azonnal integrálódni. Tömegesen.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:37:13

@látjátok feleim szümtükkel:

Enézést pécsit akartam írni, de néha nem nyomja a billentyű a btűt, mert nem verem akkora erővel mint kell.

John Nethem 2018.06.13. 19:37:24

@vezér01: Bizony...
A MENEKÜLT az már a státuszt kapott menedékkérő.... Menedékkérő pedig az, aki menedékért folyamodott... Aki nem adott be kérvényt, az MIGRÁNS, és jobbára ILLEGÁLIS, mert a nem illegális a határátkelőnél jelentkezik, vagy egyenesen a tranzitzónában....

real.mtak.hu/16634/1/w207.bat_session%3D1164013711%26infile%3D%26sobj%3D8961%26cgimime%3Dapplication%252Fpdf

" Bárhogy is nevezzük a jogszerű vagy jogszerűtlen beutazást követő tartózkodásból eredő állapotot, mindegyik fogalompár esetében igaz, hogy a legális, reguláris vagy vagy dokumentált migráció mögött az adott állam által ellenőrizhető vándorlás áll, míg az illegális, irreguláris vagy dokumentálatlan migráció olyan személyi kört takar, aki nem a beutazásra és /vagy tartózkodásra vonatkozó előírások szerint cselekszik. Igaz azonban, hogy míg egy magatartás (tevés vagy mulasztás) vagy az abból fakadó állapot lehet jogszerűtlen, addig maga a cselekvő nem, legfeljebb érvényes dokumentumok nélküli vagy hatósági ellenőrzésen kívüli..."

Nos, JOGILAG lehet így megmagyarázni és RELATIVIZÁLNI a dolgokat ( mindenféle érzékenyítéseket meg újabb és újabb szavakat kitalálni rá) , csak messze nem épeszű....

Abból az alapvető ELEMI dologból kifolyólag, hogy a MAGATARTÁS (tevés, mulasztás miegyéb) NEM FÜGGETLENÍTHETŐ az adott embertől, ABBÓL az emberből ered, és az abban az emberben létrejött gondolatok, akciók-reakciók fizikai megnyilvánulásai ...

És már az bizonyíték rá, amikor az adott cselekvésért nem magát a cselekvést büntetik, hanem a cselekvőt.... Ergó: a két dolog (személy és cselekvés) egy és elválaszthatatlan ENTITÁS.

HA egy migránst nevezhetnek IRREGULÁRIS MIGRÁNSnak, azzal, hogy a beutazására vonatkozik a SZABÁLYTALANSÁG, és nem magára személyre, ugyanúgy az ILLEGÁLIS MIGRÁNS is a beutazás cselekményének minősítése: törvénytelen, törvénybe ütköző, tilalom alá eső.....

Szóval az egész mizéria nem más, mint játék a szavakkal, és nyilván a Helsinki Bizottság-féle szervezetek nyomására...

Orsósellenes 2018.06.13. 19:38:25

@John Nethem: Sajnálom, hogy nem nézel tévét, nem hallgatsz rádiót, ezt nyílván tiltja Orsós! csak sajnálni tudlak! Egyébként, hogy legyek tisztában intelligencia szintemmel nemrég kitöltöttem egy IQ teszt ürlapot és az értékelés 148.-as iQ-t hozott ki, úgyhogy potens vagyok azokkal szemben, ami te is vagy (IQ-1) reálisan vitatkozzak, tényekre alapozva, de egy ilyen agymosott birkával szerintem nem fog sikerülni! Mert te nem ember, hanem birka vagy alapból arról az IQ szintről indulsz! Csak sajnálni tudlak és a kereszténység nevében, amit a kormány képvisel, kívánom, a kvízmüsor egy részét, hogy kívánom, hogy legyél teis és a családod is hajléktalan. Majd akkor megtapasztalod, hogy a szopásod tárgyát képező, jelenleg még miniszterelnökként üzemelő ganajtúró bogár, hogyan fog megvédeni a migránsoktól?

John Nethem 2018.06.13. 19:43:36

@látjátok feleim szümtükkel:

NEM magyarázkodni kell, nem kérdéseket föltenni, hanem ODAÁLLNI melléjük !!!!!
Megtetted ?? Megteszed ??? Befogadod őket ??? Segítesz nekik ???

Nem naív, hanem REALISTA !!!!! Szóval jócskán kevered.....

De elmondom neked: Túl önérzetes a magyar. TÚL KÉSŐN kér segítséget bárkitől is, és általában akkor , amikor már csak nagy nehézségek árán lehet segíteni, vagy sehogy, mert a segítség sem Fortuna bőségszaruja....
Állításom igazolására ott van az a statisztika, ami jelzi, hogy Európában Magyarország az első helyen áll a végtagamputációkban.... MERT KÉSŐN mennek orvoshoz, vagy már csak akkor, amikor nincs más választás....

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:45:02

@Bolshevik:

Adja isten egészségedre, mert én valszeg nem érem meg, de neked talán lehet hozzá szerencséd. Mint ahogy nekünk volt a Jani bácsihoz, mármint a Kádárhoz és nertársaihz, elnézést elvtársaihoz. Ha arra vágysz, adja neked az istened és parancsolód. Már csak azért is, nehogy azt merd mondani ezek a gonosz libsibolsikomcsik rosszat akarnak neked.

John Nethem 2018.06.13. 19:45:54

@Orsósellenes: No, de nem a dedósoknak készült tesztet kellett volna kitöltened.... Mert az iménti hozzászólásod azt mutatja.....

Aquincum 2018.06.13. 19:47:54

@vezér01: “A StopSoros törvény következetesen illegális migrációról beszél,még véletlenül se keveri össze őket a menekültekkel.” Ez rendben is volna. Csakhogy úgy állapítják meg a feltételeket, hogy senki se felelhessen meg a legális migráns kritériumának. A kommunikációjuk pedig igenis gyűlöletkeltő és összemosó. Tudod, olyan szokásos pávatáncos.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:48:13

@John Nethem:

Nanebssza! Hiszen te most pont azt mondod, ezek az emberek valahonnan csúsztak, vagy is hiába tiltják meg az alaptörvényben a közterületen élést nekik,, nem tudnak már oda visszamászni. No mi legyen?

Egyáltalán beszéltél te már ( emberi hangon ) ilyen lecsúszott emberrel, vagy csak messziről kerülgeted mint a gyáva kutya?

morph on deer 2018.06.13. 19:49:11

@John Nethem:
“És a dolgot valahol el kell kezdeni. Az pedig éppen az, hogy TÖRVÉNYILEG kényszerítik az embereket egy olyan számukra a legkényelmesebb megoldás feladására, ami viszont az egész társadalomnak egy pozitív lépés.”

Alkotmányba kell foglalni, mi?

Ismersz még egy ilyen elcseszett gondolkodású népet, amelyik ALAPTÖRVÉNYBEN szabályoz rendészeti és/vagy közegészségügyi feladatokat?

Alaptörvényben mondjuk azt illene rögzíteni, hogy pl “mindenkinek alapvető állampolgári joga az emberhez méltó lakhatás” - hogy egyet mondjak!

Az már csak ráadás, hogy például a devizahitelesek kárára végbement árfolyamesésen százmilliárdos hasznot herdáló MNB a kisujját sem mozdítja a károsultakért, pártunk és kormányunk dittó.

Különösen emlékezetes a “sikeres” ócsai projekt 2.5 milliárdért, ahol azóta szinte a madár se jár, de legalább sokba került.
Neked meg nekem.

Na nem annyira, mint egy felcsúti stadion, szóval lehet örülni, hogy ilyen “takarékos” a miniszterelnök.
Vagy majdnem, na.

Szerinted mennyibe kerülne alapszintű szociális bérlakásokkal megoldani a hajléktalan probléma nagyobbik részét?

Ahonnan már lehetne menni közmunkára is, megmosakodva, meg lenne vécé a bokor helyett...

De ugye TAO pénzt lehet adni a falábú magyar futball élősködőinek támogatására, meg a “minden kilométerkőnél egy stadion” program céljaira, de az ország elesett állampolgáraira a világért sem, őket majd alaptörvényileg kitiltjuk mindenhonnan, mert zavarják a tájképet.

Képzeld el, ha még vikzor is láthatna ilyen magyar állampolgárokat a megerőszakolt kolostor rábiggyesztett erkélyéről, a palotából! Tudod, mindjárt a vadonatúj lóistálló mellett...

Mennyiért is?

Egyébként egyetértek, sokan már nem akarnak menni semmilyen menhelyre. Ne tudd meg soha, de ez a helyzet igen komoly mentális problémák kiváltására is kiválóan alkalmas, azaz ha elég hosszú ideje pária valaki, a dolog a személy számára már alig megfordítható.

Hány magyar állampolgárt, hány EMBERT érinthet ez a probléma, akikről csak így lemond kormányunk, akik amúgy sírnak, hogy milyen kevesen is vagyunk..?

Pusztán “fegyelmezéssel” az életben nem változik sehol semmi, ha nem kínálod fel a lehetőségét annak, hogy a “helyes” utat válassza valaki.
A családban sem és a társadalomban sem. Úgy látszik, van aki ezt nem tudja.

John Nethem 2018.06.13. 19:49:28

@látjátok feleim szümtükkel: Én ezt anélkül megmondtam volna neked, hogy nem képes integrálódni, hogy betette volna a lábát Magyarországra....

HOLLANDIÁBAN megbukott az integráció:

A szekularizáció egyértelműen visszaszorult mindkét közösség körében.

Szekulárisnak csupán a marokkóiak 2%-a vallja magát, erősen vallásosnak pedig 84%.A törökök 7%-a szekuláris, míg 45%-a erősen vallásos.

A társadalmi integráció tekintetében a felmérés egyértelmű kudarcra világít rá,etnikumtól függetlenül a helyi iszlám vallásúak 60%-a elutasítja a hollandokkal való együttélést.50%-uk nem érzi saját hazájának Hollandiát.

A németalföldi államban élő marokkóiak 94%-a, a törököknek pedig a 86%-a vallja magát muszlimnak.Az iszlám vallásúak aránya Hollandiában 6%.

www.origo.hu/nagyvilag/20180613-oriasi-veszelyt-jelent-hollandiaban-az-iszlam-radikalizacio.html

www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/moslims-met-turkse-en-marokkaanse-achtergrond-steeds-religieuzer-ze-bidden-meer-en-gaan-vaker-naar-de-moskee~b7d8d585/

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:50:38

Szerintem az alaptörvényben meg kellene tiltani a magyar embereknek, hogy túl önérzetesek legyenek. Ki pártolja az ötletemet?

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 19:51:50

@John Nethem:

Ja, ha az origo írja, akkor úgy is lesz.

morph on deer 2018.06.13. 19:51:56

@John Nethem:
“és nyilván a Helsinki Bizottság-féle szervezetek nyomására...”

A józan ész és az emberség “nyomására”.
Látom, hogy ezeket nem ismered, azért is mondom. Szóval most már tudod! :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.06.13. 19:53:00

@ben2: Te húgyagyú faszfej. A menekülteket a patkány geci csuti gazdád és seggnyaló alattvalói hazudják mindig mingránsnak. Még egyszer nem hallottam a retkes pofájukból, hogy menekült. Azt a szót ezek a férgek nem ismerik, hogy menekült. A csuti féreg biztos pártutasításba adta nekik, hogy ki ne merjék a szájukon böfögni. Csak a migráns szó a megengedett ezeknek azt aljadékoknak.

Aquincum 2018.06.13. 19:53:01

@we dont want arabs here..So what: “mesélj, milyen demokrácia leépülésről tudsz?” Csak egy kicsit néz körül és gondolkodj, rögtön meglátod. Demokráciának hívták a Kádárizmust is, népi demokráciának, igaz? És nem volt sok köze a demokráciához, ugye?

Orsósellenes 2018.06.13. 20:01:13

@John Nethem: A déli határon szolgáló katona és rendőr ismerősöm mesélte, amit a társaik is alátámasztottak telefonon keresztül. A magyar seggnyaló média leutazott a déli határra, hogy "tényfeltáró riportot" készítsen az illegális migránsok özönéről. Két hétig vártak. Nem jöttek! A parancsnokok célprémiumot tüztek ki, ha valaki illegális migránst fog! Így se jöttek, átnyúltak már a határ túlsó oldalára, hogy illegális migránst húzzanak be Magyarország területére! A migránsok válasza az volt, amit a ráérő tolmácsok lefordítottak, hogy ők migránsok, nem hülyék, eszük ágában sincs Magyarországon letelepedni, pedig azt is el kellett mondani, hogy a magyar kormány biztosítja, ha "behatol" ingyenes szállást, all inclusive ellátást kapnak a következő minimum 10 évben, vagy legalábbis, ameddig hatalmon vannak! Az M1 TV egy hét után eltakarodott migráns nélkül! Már a migránsok is felmérték és a tolmácsnak elmondták, hogy tudomásuk szerint Orsós egy elmebeteg és nem hajlandók oda átszökni, ahol egy hülye miniszterelnök vezeti az országot! Hab a tortán, hogy egy hónap alatt Orsós legálisan az ők határsávján 3 migráns magyarországi belépését engedélyezte, mivel "oltalmazottak" és négycsillagos szállodai körülmények között élnek a mai napig is, havi az ellátáson kívűl kb. 500,000,- Ft.-ot biztosítva, munka nélkül! Erre varrjatok gombot lüke fityiszesek!

kuten 2018.06.13. 20:04:06

@GIeccsertetű:
Pont, hogy a baloldal mossa össze a kezdetektől fogva a menekülteket az illegális határátlépőkkel.

felső határ nincs 2018.06.13. 20:07:04

ki a faszt érdekel hogy a lippsik mit szólnak bármihez?

senkit

rasztaszív 2018.06.13. 20:07:51

@kuten: te hallottad már fideszes politikustól ezzel kapcsolatban valaha a "menekült" szót?ritka ppofátlanok vagytok.

2018.06.13. 20:11:01

Mit gondolna? Azt, hogy megint belehazudnak a képébe a liberálisok:

Így szól a tervezet vonatkozó része:
"(1) E törvény alkalmazásában illegális migrációt támogató szervezetnek minősül az a
Magyarországon székhellyel rendelkező, nyilvántartásba vett egyesület és alapítvány, amely
közvetlenül vagy közvetve külföldről származó pénzbeli vagy vagyoni jellegű juttatásból az
Európai Unióban nemzetközi védelem megszerzése iránti kérelmet előterjesztő harmadik
országbeli állampolgár kérelmező Magyarország területére történő jogszerűtlen belépését,
átvételét és tartózkodását – az egyesület és az alapítvány, valamint a harmadik országbeli
állampolgár kérelmező között létrejött megállapodás alapján – szponzorálja (a továbbiakban:
illegális migrációt támogató szervezet).

(2) E törvény alkalmazásában illegális migrációt támogató szervezetnek minősül az a
Magyarországon székhellyel rendelkező, nyilvántartásba vett egyesület és alapítvány is,
amely közvetlenül vagy közvetve külföldről származó pénzbeli vagy vagyoni jellegű
juttatásból az Európai Unióban nemzetközi védelem megszerzése iránti kérelmet előterjesztő
harmadik országbeli állampolgár kérelmező Magyarország területére történő jogszerűtlen
belépését, átvételét és tartózkodását egyéb módon támogatja."

Mercédeszeket osztogatnak tipikus esete... :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.06.13. 20:14:57

@Orsósellenes: Ne ess abba a hibába, hogy a csuti orsós patkány szavait használod. Ezek nem migránsok, hanem menekültek. A migráns szót a csuti féreg aljadék hordája találta ki, és azóta csak ezt a szót böfögik éjt nappallá téve. Mi használjunk csak mindig menekültet, csak hogy szokják a fideszes férgei.

John Nethem 2018.06.13. 20:17:12

@morph on deer: Könnyelmű kijelentéseket fölösleges tenni. De ha már megtetted, akkor a 145 millió oldalon megkeresheted: www.ogyk.hu/hu/blog/posts/a-vilag-alkotmanyai-teljes-szoveggel van-e olyan alkotmány a világban....

bandiras2 2018.06.13. 20:18:03

@látjátok feleim szümtükkel:
Nem, Én az unalmas bétahím lennék, aki mellett a faszkörhintáról kiöregedett ribancok meg szeretnének állapodni, így 40 000 kilométer fasz után nagykegyesen odatartva nekem a széjjelhasznált arany picsáját, hogy legyen valaki aki eltartja őt meg a zabigyerekét, csak azt még nem tudják, hogy olyan kiöregedett kurvákkal akik több spermát vedeltek mint kólát nem csak a menőcsávók, hanem én SEM kezdek.
"A woman needs a man like a fish needs a bicycle"
"Egy nő olyan férfi nélkül, mint a hal bicikli nélkül" Irina Dunn, amerikai femininsta.
www.phrases.org.uk/meanings/414150.html
Független erős nők, megoldják nélkülem. Egy pina ára pedig 8-14 ezer forint Budapesten egy fél órára, és ezért a pénzért 18-22 éveset kapsz, nem egy öregasszonyt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.06.13. 20:19:12

@kuten: Rosszul tudod. Nézd meg az utóbbi évek fidesznyik híradásait 2015-től kezdve. Egyszer nem hallottál menekült szót, csak terroristát, migránst, illegális bevándorlót. Meg kell nézni a törvényeket egyértelműen le van írva ki minek számít. Ez a szóhasználat a propaganda része, azért találta ki a fideszes fasiszta banda, hogy az olyanok mint te, megkajálják. Sikeresen, ahogy látom.

John Nethem 2018.06.13. 20:19:42

@Orsósellenes: Ha megmagyarázod, hogyan kerítetted ezt ide, akkor Plusz 1 pontot hozzáadok az IQ-dhoz...

John Nethem 2018.06.13. 20:21:06

@morph on deer: A Helsinki mindkettőnek a híján van.

imcla 2018.06.13. 20:22:27

@GIeccsertetű:
Mi elől menekülnek amikor Magyarországig már legalább 3 (Németországig pedig már legalább 5) biztonságos országon keresztülmentek illegálisan, mindenféle hivatalos okmány nélkül?

Orsósellenes 2018.06.13. 20:24:02

@John Nethem: Én örülök neki, hogy dedós szinten is 148 az IQ szintem, neked meg "felnőtt" létedre is csak IQ-1. Itt is látszik, hogy mennyire elvakult hülye fityiszes vagy. Ha értenél az IQ méréshez, akkor tudnád, hogy az IQ szint mérése nem életkor függő! Minél fiatalabb korában éri el az ember a 48.-as IQ szintet, annak az életkor előre haladtával csak több lehet! Gratulálok a kimagasló IQ-1 intelligencia eredményedhez, vén hülye létedre!

John Nethem 2018.06.13. 20:24:48

@látjátok feleim szümtükkel: És ??? Annak, hogy lecsúszott, mi az összefüggése hogy KÖZTERÜLETEN, főleg a legforgalmasabbakon kell ÉLETVITELSZERŰEN ÉLNI ???

Elmondom: SEMMI !!!!! Mert az a legkisebb ellenállású megoldás, és még pénzt is termel....

Ami meg a második mondatodat illeti, olvass vissza, aztán megtudod. Lehet, éppen neked volt címezve. De akkor meg téged minősít, hogy még azt se olvasod el tisztességesen....

John Nethem 2018.06.13. 20:26:17

@Orsósellenes: Nos, a jelen szöveged újfent nem ezt bizonyítja....... Értelmes mondatod valami ??? Vagy csupán jelzőosztogatásra meg fröcsögésre telik ??

morph on deer 2018.06.13. 20:28:05

@bandiras2:
"A woman needs a man like a fish needs a bicycle"
"Egy nő olyan férfi nélkül, mint a hal bicikli nélkül" Irina Dunn, amerikai femininsta.

Nem azt írta, hanem kb:
“Annyira kell egy nőnek a féfi, mint halnak bicikli”

sasadi 2018.06.13. 20:30:24

@Orsósellenes: Mi az az IQ-1? A te esetedben 147? Mi értelme van az intelligenciahányadost eggyel csökkenteni? Magyarázd el, kérlek!

morph on deer 2018.06.13. 20:33:05

Lefelejtettem egy linket a devizahiteles sikersztorihoz azoknak, akiknek Ócsa neve amúgy semmit sem mond. Azért ez, mert ez bukkant fel először.

nepszava.hu/cikk/1055124-megoltek-a-halott-falut

Orsósellenes 2018.06.13. 20:38:11

@sasadi: Mint leírtam az IQ szint mérése nem korfüggő! Lehet valaki 5 éves korában 148.-as IQ szinttel rendelkező, de lehet valaki 50 éves korában is IQ mínusz 1 szinttel rendelkező, mint esetünkben John Nethem! Én a Nethem szintjét csökkentettem a nullához képest, így lett mínusz 1! Remélem megértetted!

Visceroid 2018.06.13. 20:39:39

Napi migránsposzt megvolt.

rasztaszív 2018.06.13. 20:46:36

@Visceroid: mi a gond?csak a közmédia migránsozhat?

sasadi 2018.06.13. 20:48:25

@Orsósellenes: Már értem. Szóközzel nyilvánvalóbb lett volna.

EmKey (törölt) 2018.06.13. 20:50:08

"Megint mi vagyunk Európa szégyene"

Nyugodjál meg!

midnight coder 2018.06.13. 20:51:31

@GIeccsertetű: Azért valahol ebben igazuk is van. Amikor a franciáknál legutóbb felszámoltak egy migrifészket, úgy 900 migribôl 100 volt nem felnôtt férfi. És ezt nem az orbánmédia hazudta, hanem az index.

Orsósellenes 2018.06.13. 20:54:22

@John Nethem: A fröcsögés a fityiszes fanok privilégiuma! Ezt a feltételezést kikérem magamnak, mint ahogy bármiféle összehasonlítást ezzel a csuhás rablóbandával! Emlékszel, hogy mit mondott 1990.-ben Orsós? Tavaris davaj! Csuhások térdre! Most mit csinál? Szégyen és gyalázat, amit ez a köztörvényes bünöző banda, amibe a jelek szerint te is beletartozol művel ezzel a gyönyörű országgal!? Mindenkivel háborúzunk, kívánom, hogy ebben a háborúban a te gyereked essen el először, mert akkor a te és hozzád hasonló barmok rádöbbennek, hogy mit is csináltatok, kire szavaztatok! Ki merem mondani, hogy Orsós egy kialakulóban lévő Hitler, amihez ti elősegítitek, nézzétek meg a spanyol diktátor Franco életútját, teljesen megegyezik az Orsóséval! Határozottan kijelentem, hogy ez a felcsuti takony nekem nem miniszterelnököm, én nem szavaztam rá és a bandájára nagyon rövid időn belül tönkre fogja tenni az országot, elszigeteli, mi leszünk Európa Észak Koreája, ha nem, már részben azok is vagyunk! Vegyétek már észre ez a köztörvényes bűnöző, túl azon, hogy bűnöző, de elmebeteg is, mint Hitler volt! Ennyi és ez tény!!

CSOKKI MÁLNA 2018.06.13. 20:54:53

Aki behurcolja az iszlám fanatizmust Európába, az a Holokauszt után megmaradt zsidó közösségek létét, megszokott életvitelét veszélyezteti. Vagyis náci és liberálfasiszta..!

CSOKKI MÁLNA 2018.06.13. 20:59:22

@midnight coder: Ne próbáld szembesíteni a valósággal! Nem érdekli. Csak a pc dogmák pszeudovilágában képes gondolkodni..

JorEl 2018.06.13. 21:01:16

Én hoznék egy olyan törvényt, hogy amennyiben a választópolgárok egyszerű többséggel, de személyazonosságukat felvállalva megszavazzák, akkor fogadjunk be migránsokat. A befogadás mellett szavazóknak cserébe kiutalnék fejenként egy-egy domesztikálatlan, frissen az adriából kihalászott fúú a háborúszörnyűségei elől "menekülő" egyént, hogy ossza meg vele a lakását/ételét/feleségét/lányát/fiát, csak hogy tudatosuljon benne, hogy mire is vágyott valójában...

Lehetnék én is 2018.06.13. 21:01:48

Barátom adhatsz csokit a menekült gyereknek. Semmi nem tiltja, csak próbáld meg értelmezni saját mondatodat. A menekült nem azonos az illegális bevándorlóval.
A menekültek, sőt a menekültkérelmet beadók segítése sem lesz bűncselekmény. Az illegális migrációs szervezése és támogatása lesz az. Senkit, még a Miniszterelnököt sem fogja zavarni, ha megetetsz egy menekült státuszt kapó gyereket, sőt akár a családját is. Amiért viszont majd tarthatod a hátad, az az illegális belépés szervezése (magyarul embercsempészet), csak eddig PC nyelven nem volt kimondható.
De ugyanígy nem szabad támogatni a lakásodba illegális behatolást, a feleséged illegális zaklatását, az életed illegális elvételét, sőt a BKV illegális használatát sem. Akkor az illegális bevándorlást miért kellene? De, ha meghívsz, bemehetek a lakásodba, ha a feleséged meghív ..., vagy ha veszek bérletet utazhatok metrón. Nem annyira bonyolult.

rasztaszív 2018.06.13. 21:06:54

@Lehetnék én is: de ha napi egy bérletet adnak ki,máris csak illegálisan utazhatsz a metrón.

Tynorh 2018.06.13. 21:12:44

m.origo.hu/nagyvilag/20180613-egy-migrans-megeroszakolt-egy-ertelmi-fogyatkos-lanyt.html

m.origo.hu/nagyvilag/20180613-megolte-a-muszlim-migrans-az-ot-honapos-gyereket.html

Ezeknek segítsen a BBC a saját hazájában. Egyébként, kedves cikkíró, had világosítsam fel, hogy a keresztények célja nem az ellenség támogatása és az ország kiszolgáltatása. Ön és az olyan média mint a BBC, vagy RTL klub csak szeretné hogy ilyen idiótának és hazaárulónak lehessen beállítani a keresztényeket. Nagyon helyes, hogy engedély nélkül a bűnözőket és a bünözőnek nevelt gyermekeiket támogatókat felelősségre vonják. Ha ez nem tetszik akkor menjen Ny Európába és etesse ott ezeket a szegény gyilkosokat, pedofilokat, terroristákat, kéjsóvárgó, hazudozó, egyszóval mohamedán embereket. Sok szerencsét ehhez!
:DD

Orsósellenes 2018.06.13. 21:19:32

@pina noir: Nem vagyok rasszista, pl. nagyon sok cigány barátom van, akiket többe nézek, mint Orsós Vendelt! Egyszerűen csak realista vagyok! Remélem a válasz kielégítő! Itt a sok fanatista fityiszes nem veszi észre, hogy ide senki nem akar behozni illegális migránsokat, de tényszerűen és bizonyíthatóan Orsós és bandája már eddig is több, mint 3000 illegális migránsokat telepített telepített le, pl. gyerekotthonok felnőtt részlegében, erről, ha meg akarsz győződni, a Hír Tv archivumából meggyőződhetsz, mint ahogy a tőlem 3 házzal odébb lakó bevándorlóknak is ingyen adták az épületet és mint elmondták a Magyar Kincstártól is, mivel 5 gyerekük van, havi 344,000,- Ft támogatást is kapnak! Egyébként, ők tényleg politikai menekültek és nem gazdasági menekültek. Náluk nincs mecset, és elmondták azt is, tört angolsággal, amint lehetséges, azonnal hazautaznak. Amúgy nagyon segítőkészek és ezzel nem vagyok migráns simogató, csak tényszerű. A jelenlegi lakhelyüket átmenetinek tekintik, határozottan kijelentették, hogy nem akarnak, még rövid távon sem hazánkban maradni, minden pillanatban készülnek Németországba. Elmondták, hogy a kormány nevében megkeresték, hogy maradjanak, kapják hosszú távon az ellátást, de ők dolgozni akarnak és nem ingyen élni és politikai céloknak megfelelni. Szerintük is tapasztalatuk alapján Orsós=Hitler, ezért sem maradnának! Hja és a lényeg: Őket, mint szíriai menekülteket, a kormány legálisan fogadta be! Milyen jó szívű a mi kormányunk és mennyire egy alas, hazudozó banda!

Fülig José 2018.06.13. 21:20:24

@Tynorh: te origót linkelsz..??hehe, a Mikulásban is hiszel még, ugye? Na fogj egy könyvet és okosodj, droid!

Exploiter 2018.06.13. 21:22:13

Pár dolog miatt valóban szégyenkezhezhetünk.
De ez speciel, úgy látom, a szélsőbalon kívül máshol nem számít valami nagy kalandnak.
Az meg hála az égnek, rohamosan marginalizálódik a kontinensen.

Exploiter 2018.06.13. 21:25:01

@Orsósellenes:
Szóval a mocskos hitleristák segélyeznék őket, de dolgozni nem hagyják. Sőt, még könyörögnek is, hogy adhassanak pénzt, de a büszke migráns inkább továbbáll. Oké.

Lehetnék én is 2018.06.13. 21:25:29

@rasztaszív: ha egy bérletnyi a teherviselő képességünk, ne adjunk ki 100-at.
Attól nem fasza gyerekek leszünk, hanem önsorsrontók.
Vannak elég jó helyzetben lévő arabországok, ott kiadhatnak 100-at, az usákok meg 50-et, meg Kanada 20-at.
De csak annak lehet kiadni az 1-et is meg az 50-et is aki kéri. Azt meg szeretik az országok szabályozni, hogy ki és hogyan KÉRHETI. Ha valaki az USA-Mexikó határon próbál a nem kérő migráns fajtából 20-at átvinni és nincs szerencséje, lecsukják. Ha nagyon nincs, lelövik. Ezt nekünk miért nem lehet?
Az USA megmondja, hogy honnan mennyi betelepülőt fogad, nekünk nem szabad?
A jogszabály megmondja ki a menekült, miért kellene nekünk másként értelmezni?
Ha valaki bűncselekményt/szabálysértést támogat, szervez, pénzel az miért is tiszteletreméltó?

apro_marosan_petergabor 2018.06.13. 21:29:27

Liberók, ti folyamatosan hazudtok. Még magatoknak is.
Mo ahogy 1956-ban is, úgy ma is Európa ideológiai - egyedüli stratégiai látásmóddal rendelkező -vezetője. Akkor a kommunista iga ledobásával, most Európa széttúrásának megakadáyozásával, az európai nemzeti értékek megmentésével, az iszlám lehengerlésével történő szembeszállással mutatjuk az irányt - amit hál' Istennek egyre több eEus ország követ...
BBC elég elfogult, irányított hírforrás -a balkáni háború alatt(horvát, szlovén szabadságharc) - végtelenül elfogult tudósításaival, kommenjeivel a kommunista Milosevicset támogatta, szinte az utolsó pillanatig... - ennyit az önálló semlegességéről...

rasztaszív 2018.06.13. 21:31:13

@Lehetnék én is: kár ilyen hosszan fényezni a szart.ha nem engednék,hogy bérletet vegyél,és utána megbüntetnének a metrón,talán nálad is leesne,hogy ez így tisztességtelen.

Fülig José 2018.06.13. 21:33:19

@apro_marosan_petergabor: bazmeg, te olyan hülye vagy hogy mutogatni kéne... te vagy az az orvosi csoda, aki ilyen kevés agysejttel ilyen sokáig élt...

CSOKKI MÁLNA 2018.06.13. 21:38:46

@Orsósellenes: Orsósozol, tehát cigányozol, vagyis rasszista vagy..Nem olyan bonyolult ez..

Orsósellenes 2018.06.13. 21:41:19

@Exploiter: Igen! Ez tény, bármennyire is nem tetszik nektek Orsós alsó emlőjén nevelkedett, kis hitlereknek, tudom, hogy nagy hitlerek akartok lenni, de a gyerekeidet told be a frontvonalba, ha valakivel háborúzni leszünk kénytelenek, ennek kiprovokálására Orsós és bandája mindent megtesz! Mielőtt itt elsoroltok mindenféle ballibnek, nem vagyok egyetlen párt tagja sem és egyikkel sem szimpatizálok! Egyszerüen csak realista vagyok, aki emberek között él. És ti nem tartoztok ebbe a kategóriába! Tudod, hogy mi a különbség a geci és Vendel között? Válasz: A geciből még lehet ember, de belőle és a hozzá tartozó fasisztákból soha!

Exploiter 2018.06.13. 21:42:04

@rasztaszív:
Metrót használni nem általános jog. Az országba lépni nem általános jog.
Én sem mehetek csak úgy Svájcba, mert ott hátha több segélyt kapok, mint itt bért. Mert ez nekem nem jár csak úgy.
Ez. Van.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.13. 21:43:18

@rasztaszív: De miért adnának ki csak napi egy bérletet? Mi értelme lenne ennek?

Exploiter 2018.06.13. 21:43:27

@Orsósellenes:

Nincs értelme annak, amit mondasz. Semminek.
Így nehéz, józanodj ki előbb.

rasztaszív 2018.06.13. 21:47:19

@Exploiter: barátom,nem azt mondtam,hogy nem jogszerű,amit a fideszesek csinálnak,csak azt,hogy tisztességtelen.

Tynorh 2018.06.13. 21:48:49

@Fülig José: Mindenki eldöntheti hogy kinek hisz, Te ezek szerint nagy barátja vagy a szegény mohamedán menekülteknek. Van egy rossz hírem, itthon kisebbségben vagy. És bár Ny-EU-ban divat hogy a kisebbség diktál, ha Magyarországon élsz akkor hiába tartod magad okosnak, rossz helyen próbálsz bűnözők kedvében járni.

rasztaszív 2018.06.13. 21:48:54

@pina noir: kb. ugyanannyi lenne az értelme,mint a menedékkérelmek beadását korlátozni.színtiszta gonoszság,semmi több.

Exploiter 2018.06.13. 21:54:28

@rasztaszív:

Tisztességtelen akkor lenne, ha amúgy erkölcsi kötelessége lenne az országnak mindenkit beengedni.
De ez véleményes. Miután az ország életszínvonalát globális szinten nézve jó pár milliárd emberrel szemben lehetne ilyen kötelességünk... nem tűnik jó iránynak az ilyen erkölcsiség.

Orsósellenes 2018.06.13. 21:55:25

@pina noir: Mint említettem sok cigány ismerősöm és barátom van és tisztelem Öket! Azok között is van Orsós vezetéknevű, de ezzel a miniszterelnökké avanzsált fasisztával szemben ők nem szégyellik, mint ez a genetikai szenny! Én csak az eredeti születési nevén említettem, ez bűn? Ez nagyon messze áll a rasszizmustól, de közel áll ahhoz, hogy Magyarország miniszterelnöke jelenleg egy román betelepült migráns cigány! De erre büszke is lehetne, hát nem?

rasztaszív 2018.06.13. 21:57:01

@Exploiter: de nem a beengedésről van szó,hanem a kérelem beadásáról...!

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 21:57:52

@European citizen:

Ez amit beidéztél röviden a külföldről támogatott embercsempész szervezetekre vonatkozik. Látott már valaki ilyet nálunk?
Az embercsempészetet meg eddig is díjazta a btk. Csak rövidebben volt fogalmazva. Azért ha valaki ezt a megfogalmazást - illegális migrációt támogató szervezetnek minősül az a
Magyarországon székhellyel rendelkező, nyilvántartásba vett egyesület és alapítvány is,
amely közvetlenül vagy közvetve külföldről származó pénzbeli vagy vagyoni jellegű
juttatásból az Európai Unióban nemzetközi védelem megszerzése iránti kérelmet előterjesztő
harmadik országbeli állampolgár kérelmező Magyarország területére történő jogszerűtlen
belépését, átvételét és tartózkodását egyéb módon támogatja -
végig elemzi és a végén is érti, ráadásul talál ilyenre bizonyítékot, annak minimum a belügyminiszeri székben a helye. Ez a tövényszöveg a nesze semmi, fogd meg jól tipikus fideszes esete.

Orsósellenes 2018.06.13. 21:59:21

@Exploiter: Szerintem lehet, hogy az a legnagyobb baj, hogy én megőriztem a józanságomat és tudok még gondolkodni és nem szeretném, hogy az én fiam ezért a genetikai szennyért essen el, előbb-utóbb, amit mint említettem, nagy esély van rá!

élhetetlen 2018.06.13. 22:03:06

@David Bowman: Hát, büszke is lehetsz! Kevés olyan hely van, ahol az otthon nélküliséget úgy akarják megoldani, hogy betiltják, büntetik. Ez megint egy élen járó megoldás!

Orsósellenes 2018.06.13. 22:03:39

@Exploiter: Egyébként, ha így gondolod, meg is érdemled! Majd a Te gyereked legyen az elsők között, akik a diktátor miatt kialakult háborúban elsők között essen el! Majd akkor elgondolkodsz, hogy miért is nem állítottátok meg ezt a fasiszta őrültet!

bzsoa 2018.06.13. 22:09:41

@morph on deer: "Véleményem szerint emberi gesztus - kötelesség? - erőnkhöz métrn BÁRKIT támogatni, aki rá van szorulva, és NEM kötelességünk igazoltatni, egyetlen rászorulót sem, hogy biztosan tudjuk, hogy hogyan került az országba!"

Igazad van kb. 2-3 milliárd ember szorul rá jelenleg a fejlett világ támogatására (én mondjuk Magyarországot nem sorolnám a fejlett világhoz de kétségtelen hogy jobban élünk mint Szudánban vagy Etiópiában) érdeklődnék ha csak ezen emberek 10%-a indul meg Európa irányába mégis hogyan fogsz rajtuk segíteni? Mit fog kezdeni Európa 200-300 Millió menekülttel? Jól hangzik az hogy erőnkhöz mérten de ez nem így működik!! Ha segítjük a migrációt akkor tömegesen indulnak meg Európa irányába nincs megállás! Ez nem emberi humánum kérdése ez esetben ez már a túlélésről szól! Abban a pillanatban hogy megtudták a migránsok hogy a szíriai háborús menekültek jöhetnek a gazdasági menekültek nem, abban a pillanatban mindegyik szíriai háborús menekült lett. Meg tudták hogy a kiskorúak kiemelt védelmet, támogatást kapnak abban a pillanatban a 30 évesek is 16 évesnek vallották magukat, papírjuk nincs mert az természetesen elveszett!! Őszintén szólva nem értem amikor a hozzád hasonló kommentelőket olvasom hogy valóban ennyire naívak vagytok és nem értitek miről szól ez az egész?

John Nethem 2018.06.13. 22:13:54

@Orsósellenes: Hja.... A Piroska meg a Farkas , meg talán a Hamufehérke is ott lakik a szomszédban ?? A hét törpe meg szemközt ?? A Hópipőke meg talán a szeretőd.....

moonlight777 2018.06.13. 22:14:22

A magyarok többsége magasról leszarja, mit mondanak és gondolnak a bbc-nék.... kisebb gondunk is nagyobb ennél....

John Nethem 2018.06.13. 22:16:09

@Orsósellenes: Nincs mese, a hülyeségeid ellen nincs orvosság....

VT Man 2018.06.13. 22:18:47

Ma volt az indexen: Franciaország a beígért 10000-bõl eddig csak kb. 600 olaszországi migránst vett át. Olaszország nem engedte kikötni a francia migránsmentõ hajót.

Lehetnék én is 2018.06.13. 22:20:53

@rasztaszív:
nem mindenki vehet bérletet. nem alapjog.
onnan indulj ki, hogy bvan 1 szabály, ami szerint 1 bérletet vehetnek azok, akiknek nem alapjog.
Arra az egyre mozdulhatsz rá, ha jogosult vagy.
USA zöldkártya korlátlan? és az ausztrál, kanadai, új-zélnadi....

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 22:21:21

@John Nethem: " Annak, hogy lecsúszott, mi az összefüggése hogy KÖZTERÜLETEN, főleg a legforgalmasabbakon kell ÉLETVITELSZERŰEN ÉLNI ???"

Nagyon buta vagy. Sokan vannak akik nagykorúvá válva lecsúszás nélkül sem tudnak hol lakni, csapódnak ide-oda, és mire korosabbak lesznek, ott életvitelszerúznek a közterületen. Talán ha nyitottabb szemmel járnál, akkor látnád.

John Nethem 2018.06.13. 22:23:27

@Orsósellenes: Nos, ez vagy TE : Hadd lássa ország világ.

Érdemleges hozzászólásaid száma 0.
SZEMÉLYESKEDÉS és jelszóosztogatás, sérrtegetés, RÁGALMAZÁS 115 hozzászólásban.....

blog.hu/user/1323065/tab/activity.

John Nethem 2018.06.13. 22:25:33

@látjátok feleim szümtükkel: EZ NEM ÉRV, hanem KIFOGÁS....
Szóval mondj jobbat !!!
A többi negligálva...

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 22:28:12

@bzsoa: "...nem értitek miről szól ez az egész?"

Már miért ne értenénk?

Néhai Lovas István is 17 éves korában migrált kishazánkból. Már ha igaz a wiki adata, de az biztos, hogy 56-ban sak 11 éves volt, tehát nem politikai üldöztetés miatt. Vagy neki meg sok más magyarnak szabad volt migrálni, másnak nem szabad?

Arra meg van megoldás, hogy az afrikaiaknak ne kelljen elhagyni a hazájukat, le kell verni nemzetközi erőkkel a területükön háborút eröltető erőket. Kérdés viszont, hogy te elmennél egy ilyen csapatba rendet tenni?

Orsósellenes 2018.06.13. 22:29:55

@John Nethem: Hát, igen! a felsorolás találó, csak kihagytad a sorból, hogy az anyád az én kurvám évek óta, ez legalább annyira igaz, mint ami a te gagyi érvelésed! A valóságot nézd, ne azt, amit a führered mond! Sajnállak! Amit te hülyeségnek nevezel, az az igazi magyar valóság, és ezért nem én vagyok a felelős, hanem ti kis fasiszta növendékek!

rasztaszív 2018.06.13. 22:30:22

@Lehetnék én is: ez nem zöldkártya,nem bérlet,hanem menedékkérelem.ezt még el is lehet utasítani.és mint mondtam,lehet jogszerű a magyar eljárás,de tisztességtelen,hiszen lényegében megvizsgálni sem vagyunk hajlandóak,hogy valódi menekültről van-e szó.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.13. 22:30:45

@John Nethem:

Mire kifogás? Semmit nem érő embernek ( mert annyija sincs ) a gyereke is onnan indul. Vagy az állami nevelőből. Láttál már ilyen embert közelről amikor nincs lakása, se pénze?

élhetetlen 2018.06.13. 22:58:34

@John Nethem: Azt hiszem, feleslegesen írok, de megpróbálom. „mindegyik azért nem megy szállóra, mert ott szabályok vannak, amiket be kell tartani”. Hány éves vagy? Mondjuk, van egy ötven éves hajléktalan, akinek be kell tartani a szabályokat. Neked a saját lakásodban milyen szabályokat kell betartanod? Megihatsz egy sört, ha kedved van hozzá? Hívhatsz vendéget? Főzhetsz magadnak egy vacsorát? Ha mindezt nem tehetnéd meg, és még öt embert el kellene viselned, jól éreznéd magad? Csak kérdezem. És jöjjön a szar szöveg. Ha az utcán élést úgy akarnák megszüntetni, hogy építenek húsz négyzetméteres lakásokból tömböket, ahol a lakásban van egy zuhanykabin, egy wc, egy ágy, egy rezsó, és egy mini hűtő, amit bezárhat maga után, ha elmegy otthonról, az valószínűen sokaknak megfelelne. Pénzbe kerül? Igen. Akár 18 fokig fűthetnék is a lakásokat télen, az adónkból. Nem menne rosszabb helyre, mint a TAO, a fűtött gyeppel, és a több száz fős személyzettel a stadionoknál. Aztán büntessék azt, aki a húsz négyzetméterét nem tartja rendben. Az korrekt lenne.
„Dolgát inzétni a Tűzliliom parkba a bokrokba jár”. Képzeld el, ha lenne a főváros által karbantartott ingyenes nyilvános wc a közelben. Akkor is a bokrokba járna? „Meg lett említve neki, hogy van vidéken egy falusi ház, lemehetne oda , cserébe gondozni kellene a telket meg a kertet.. Ő ?? Oda ?? Dolgozni ???„. Na, ez a leghúzósabb téma. Lemegy egy faluba, egy fillér nélkül, és majd valamikor megél abból, amit termel, ha már megtanul gazdálkodni. Csak eljátszom a gondolattal. Első év, felássa a kertet, de nincs mit enni, mert nem tud kéregetni. Nincs pénze vetőburgonyára, semmire, de száraztésztára, kenyérre sem, hogy legalább vacsorázzon. Jön a tél, és ahhoz nagyon hülye politikusnak kell lenni, van ilyen, aki azt mondta Ócsa kapcsán, hogy minden falusi udvarban van annyi fa, hogy lehessen télen fűteni. Gondolom, te is így látod. Nincs. Aztán, ha rendesek a szomszédok, és értékelik, hogy felásta a kertet, és megszánják némi vetőmaggal, abból csak év végére lesz valami, ha lesz, mert még nincs meg a hozzáértés, meg nem tud locsolni, mert nincs pénze a vízdíjra. De te ezt biztosan bevállalnád, és meg tudnád csinálni, csak az a szarházi munkakerülő nem megy bele ebbe a szuper bizniszbe. Na, erről ennyit.

Orsósellenes 2018.06.13. 23:05:19

@John Nethem: Tudod, kis faszkalap, én nyugdíjas létemre ma is dolgozom, sokszor fizikai munkát is, egy Kft ügyvezető tulajdonosaként! Jelenleg 37 embert foglalkoztatok, tisztességes, de a járulékok miatt (amit Orsós sózott rám) már alig fenntartható bérekért és büszke vagyok rá, hogy a "legfrissebb" alkalmazottaim is kb. 8 éve dolgozik nálam. Nekem, veled szemben nincs időm arra, hogy blogokat írjak. Ettől függetlenül jogom van ahhoz, hogy bármelyik internetes fórumon, bármely témához hozzászóljak, mert még egyelőre, de jó úton haladunk az eléréshez, nem egy személyi kultusszal kiépített fasiszta országban élek, aminek a kiépítésén te is jelentősen dolgozol! Ha valaki úgy gondolja, hogy a hozzászólásaim nem érdemleges, arról nem tehetek, ha valaki elmebeteg, így erre nem kívánok érdemben reagálni! Magyarul, hülyékkel nem állok szóba, még ha a magyar miniszterelnöknek nevezett gazemberről is van szó! Ergo, senki véleménye nem érdekel, kivéve, ha azt nem tudja értelmes indokkal alátámasztani. Én még ilyen fideszessel nem találkoztam! Belenéztem a királyi tévébe, ahol a téma, bármikor néztem a nem létező migráns áradat, a nem létező Soros terv, a még minket megtürő gyalázkodásról szólt. Egyszerűen más téma nincs! Ti meg szopjátok Orsós faszát, mert abból szerintetek csak jó jöhet ki.! Ennyi. Érezd magad jól, nagy becsületet vívtál ki azzal, hogy én még nem írtam blogot. Egyébként, ha megfigyelted volna én nagyon ritkán szólok hozzá a témákhoz, mert veled ellentétben én dolgozom! Na jó éjszakát, elegem van ma a hozzád hasonló fidesz kurvákból (majd hálából jól megbasz orsós egy új adóval). Elmentem aludni, mert nekem veled ellentétben reggel dolgoznom kell, majd holnap elolvasom, miféle baromságokat írtál! Addig is, nehogy megsértsem a führeredet, így új nevén szólítom, nagyon jó Orbán szopást, megfelelő mennyiségű tejfehérjével együtt kívánok neked! Na, csá, kis köcsög, naiv lélek!

John Nethem 2018.06.13. 23:08:48

CSak úgy kapásból:
VELENCE: Tisztasági és egészségvédelmi okokból az évi 20 millió turistától látogatott lagúnák városában tilos az utcán enni és a padokon aludni. 50-100 euróra büntetik a városban félmeztelenül sétáló turistákat.

2013-ból !!!!

index.hu/kulfold/2013/10/15/hajlektalan_korkep/

alfahir.hu/hajlektalanok_budapesttol_pekingig-20130215

John Nethem 2018.06.13. 23:10:33

@Orsósellenes: Ostoba bunkó vagy. És már az is maradsz.

John Nethem 2018.06.13. 23:20:51

@élhetetlen: Igazad van ! Minden eleve elrendeltetett. Akkor maradjon minden úgy ahogy van... Szarok bele én is....
Ezt a kifogás kereső hozzáállást kéne megszüntetni, amit te is képviselsz. Mindig a kifogás meg a kihúzás, meg a megdumálás, hogy miért is nem lehet......
Senki nem mondta, hogy ne kapna egy kis havi apanázst. Bár nem tudom elképzelni, hogy ne lenne valami havi szociális jutattása ezeknek az embereknek. Mert bizony van...

És ha már a lakásoknál tartunk, akkor miért nem engedsz be a társasházad lépcsőházába pár hajléktalant ??? Nem csinálnak galibát, csak szolidan meghúzzák magukat éjszakára.....

De , persze !!! Csak a hajléktalanok kedvéért minden második utcasarokra nyilvános vécét !! Gondolod hogy egy ilyen hajléktalan akár egyetlen utcát is továbbmegy ??? Hol élsz te ??

Orsósellenes 2018.06.13. 23:22:07

@John Nethem: De soha nem foglak téged utolérni bunkóságban kis köcsög! vedd megtiszteltetésnek, hogy kis köcsögnek szólítlak, bár lehetsz te még nagy köcsög is, ha jól nyalsz és szopol Orsósnál és akkor majd büszke lehetsz rá, hogy jó tágasra bassza seggedet a führered, így az utcán is eldicsekedhetsz vele, hogy bár menni már nem bírsz, de azért, mert Orsós szétbaszta a segged! Na mostmár tényleg csá, kis, vagy nem is tudom nagy köcsög? Ritka hülye emberrel tudtam ma "értekezni" Ha meghalsz, esélyed van rá, hogy Orsós kitöm belül vattával és mutogatni fog az Orsós múzeumba! Büszke lehetsz majd rá, legfeljebb halott, mert kilő, hogy mutogathasson!

Exploiter 2018.06.13. 23:22:17

@Orsósellenes:

Már megint miről beszélsz? Ki háborúzna, kivel? Miért?

Megtámadnak minket a németek, mert nem vagyunk hajlandóak részt venni az őrületben? Te legalább remélem, érted miről beszélsz.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.06.13. 23:22:45

@John Nethem: "A MENEKÜLT az már a státuszt kapott menedékkérő.... Menedékkérő pedig az, aki menedékért folyamodott... Aki nem adott be kérvényt, az MIGRÁNS, és jobbára ILLEGÁLIS, mert a nem illegális a határátkelőnél jelentkezik, vagy egyenesen a tranzitzónában...."

te agytorzult orbán faszszopó, még mindiog fújod az orbán füherered hazudozásáit? Orbán utasítására a határörségének akadályoznia kellett am tranzitzónában emberi körülmények közötti és effektív regisztrását a menekülteknek. Direktbe provokálták öket, de erröl a bunkó magyarságról a világ hírt adott.

A migráns meg az aki elhagyja az országát, ebben már a menekült is benne van te faszfej birkája az orbánodnak!

élhetetlen 2018.06.13. 23:24:12

@John Nethem: „Befogadod őket ???„. Ne legyél már hülye, nem magánembereknek kell befogadni akárkit is. Erre azért vannak megoldások. Ez meg jó: „Állításom igazolására ott van az a statisztika, ami jelzi, hogy Európában Magyarország az első helyen áll a végtagamputációkban.... MERT KÉSŐN mennek orvoshoz, vagy már csak akkor, amikor nincs más választás....”. Ezt te tudod, vagy fel sem merült benned, hogy egy amputációt lazán fizet a TB egy kórháznak, míg mondjuk egy fél éves végtagmentési kísérletet nem? Csak kérdezem. Ahogy vannak klinikailag tesztelt hatásos kezelések sok területen, csak a tb támogatottság nem megy át három éven belül.

Dread Naughty 2018.06.13. 23:27:05

Az a helyzet, hogy hiába van igaza Orbánnak, szarul adja elő magát.
Pedig nem volna nehéz, csak drága: Fogni kéne kb.100mrd forintnyi EUR-t és maguknak kéne felépíteni valami kommunát Líbia egyik hadurának területén.
Kivinni kb 2-3e katonát, körbedrótozni, majd felépíteni valamit, amiből látszik, hogy lehet ezeket az embereket helyben is segíteni ÉS hogy Orbán Magyarországa nem gyűlöl senkit...max Sorost, de őt ki nem.

Exploiter 2018.06.13. 23:28:45

@rasztaszív:

Jah. Én úgy látom, mivel nem sátoroznak ezrével a határon, ezért megfelelő ütemben megy az elbírálás.
De igazad van. A szándékolt lassítás nem túl baráti. Azt jelzi, hogy ne gyertek ide. Ezzel az üzenettel egyet tudok érteni. Bár hiszed, vagy sem, annyi emberség van bennem, hogy ne örüljek annak, hogy ez van. De logikusan gondolkoztam egész életemben, nem az érzelmek irányítanak. És ez alapján kénytelen vagyok egyetérteni vele.

putris72 2018.06.13. 23:34:47

Hát a BBC inkább érdekelje az,hogy miért vannak jól elkészített fakír ágyak a sznob liberális elitnegyedek házainál,vagy a belváros előkelő turisták által látogatott részein! Esetleg aki nem érti szúrós vasak állnak ki a betonból minden olyan helyen ahol egy hajléktalan meghúzná magát!

laci_52 2018.06.13. 23:36:07

Mostanában meleg van, ha szomjas a menekült, vizet adnék neki, de kaját nem, szerezzen magának, ha tud, senki sem hívta ide. Információra pedig abszolúte nincs szüksége, hiszen mindegyiknek okostelefonja van. Ja, azt is vállalnám, hogy ha néhány órát hajlandó várni rá az utcán, feltöltöm neki. Bár ebben az esetben - közvetetten - már információátadással vádolható vagyok, hiszen megadtam a lehetőséget az információk megszerzésére...

rasztaszív 2018.06.13. 23:37:43

@Exploiter: tehetjük ilyenné is a világot,persze.de csak úgy halkan megemlíteném,a globális időjárás-változás miatt még kerülhetünk a fasz rosszabik végére is...

morph on deer 2018.06.13. 23:40:38

@bzsoa:
“ha csak ezen emberek 10%-a indul meg Európa irányába mégis hogyan fogsz rajtuk segíteni?”

Ideiglenesen tekintsünk el a “ha így lenne” jellegű érvelés értelmetlenségével, kapcsolatos véleményem ismertetésétől, mert inkább arról beszélek ami VAN.

Amit én mondtam abban egyetlen szó sincs amellett, hogy válogatás nélkül bárkit be kéne hívni, telepíteni vagy engedni. Épeszű ember ilyet nem mondott sosem, - például egyik ellenzéki pártból sem, - ez kizárólag a beteg orbáni fantázia terméke!

Amiről én beszéltem az azokra vonatkozik, akik már valahogy idekeveredtek és átmenetileg segítségre szorulnak. Mint például azok akiket a -Sorosbérenc!!- plébános beengedett a templomba a mínusz 20-ban.

Mert ember, és segít a másik embernek.
(A jelenlegi törvénytervezet szerint már akár büntethető is lehetne.)

Igen, EMBER!
Nem úgy, mint ahogy egy levitézlett, köpcös labdarúgó, ismertebb megközelítésben “01G”, aki örömét fejezte ki amiatt, hogy a vadonatúj olasz kormány nem engedte kikötni a mentőhajót.

Ami az általad felhozott példát illeti, arra ez az ótvaros viselkedésmód szerintem a rossz válasz.
Véleményem szerint ugyanis ez igazán ‘éles’ helyzetben nem működik!
Ezt s kérdést kezelni csak közösen lehet(ne), egy egységes európai megoldás alkalmazásával, mégpedig úgy, hogy célzott segítséggel a hekyi életkörülmények javításával maradásra bírják azokat, akik megélhetési okokból akaják elhagyni az országaikat, és közben egységes határvédelmi koncepciót vezetnek be, az EU egészén.

A “valódi” menekülteket meg már a legközelebbi gyűjtőtáborokban el kéne kezdeni “szortírozni”, és a valószínűleg menedékre jogosultakat normális módon utaztatni, közvetlenül az őket befogadni hajlandó országokba.

Ez egyedül egy országnak megoldhatatlan feladat, az egységes EU számára viszont megoldható lenne, az ostoba kekeckedő, hőbörgő, vétózó és áskálódó megalomániás tetvek nélkül.
Velük viszont nem.

Akkor sem, ha még néhány tucat milliárd megy majd el hülye plakátokra!
Gondoltad volna, hogy a plakátok nem állítják meg a népvándorlást?
Ha a válasz “igen”, akkor te okosabb vagy, mint 2,6 millió szavazó!

Ez volt a jó hír.

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.06.13. 23:48:23

@morph on deer: "Ismersz még egy ilyen elcseszett gondolkodású népet, amelyik ALAPTÖRVÉNYBEN szabályoz rendészeti és/vagy közegészségügyi feladatokat?"

Mar megint hazudsz, mert FASZKALAP LIPSI VAGY !!!!
Millioszor elmondtak, hogy azert kell az alkotmany modositassal inditani, mert az elmult 20 evben minden alacsonyabb rendu torvenyt amivel szabalyozni probaltak a helyzetet, KIVETEL NELKUL megsemmisitett az alkotmanybirosag.
Ezert nem szuletett megoldas idaig, es ezert kell eloszor az alkotmanyt modositani,

teéjesenmindegy 2018.06.14. 00:02:48

@Orsósellenes: "egy hónap alatt Orsós legálisan az ők határsávján 3 migráns magyarországi belépését engedélyezte, mivel "oltalmazottak" és négycsillagos szállodai körülmények között élnek a mai napig is, havi az ellátáson kívűl kb. 500,000,- Ft.-ot biztosítva, munka nélkül! Erre varrjatok gombot lüke fityiszesek!"

Hogy kibővült a kis történeted. Múltkor még csak annyi volt, hogy megpróbálták a kerítésen átrángatni szegény migráncsokat, akik csak úgy arra mászkáltak... Most meg már 4 csillagos szállodát is ígértek nekik, meg tolmács is volt.
Apám, a 140es iq-ddal nem voltál képes ennél egy fokkal normálisabb hazugságot kitalálni? Vagy már a 140 sem volt igaz? Te szánalmas balfasz te.

Farting driver 2018.06.14. 00:03:05

@Orsósellenes: Csacsibogár, nem hiszem, hogy neked 148-as az IQ-d.

teéjesenmindegy 2018.06.14. 00:04:37

@morph on deer:
"válogatás nélkül bárkit be kéne hívni, telepíteni vagy engedni. Épeszű ember ilyet nem mondott sosem, - például egyik ellenzéki pártból sem, - ez kizárólag a beteg orbáni fantázia terméke!

Amiről én beszéltem az azokra vonatkozik, akik már valahogy idekeveredtek és átmenetileg segítségre szorulnak."

Farok! Ha idekeveredik és segítesz neki, akkor szelektálsz köztük? Vagy csak néhányon? És a többivel mi lesz?
Ha meg idekeveredik egy, akin segítesz, akkor szerinted nem jön a többi is? Valahogy azok is csak idekeverednek.

élhetetlen 2018.06.14. 00:05:11

@John Nethem: Na jó, hülyékkel nem vitatkozom. Leírtam, hogy mit lehetne tenni a hajléktalanság ellen, erre te azt írod, hogy „maradjon minden úgy ahogy van... Szarok bele én is....”. Semmit nem értesz, tényleg hülye vagy. „És ha már a lakásoknál tartunk, akkor miért nem engedsz be a társasházad lépcsőházába pár hajléktalant ???”. Mert nem ez a megoldás, de azt nem érted, hogy mi lenne a megoldás, pedig elég részletesen leírtam. Jó, módosítsunk a terven, menj le ne egy fillér nélkül, hanem egy kis apanázzsal, és maradj életben. Aztán, ha sikerült, és egy év múlva terem valamennyi krumplid, akkor add el a szomszédnak, akinek szintén termett, hogy tudjál lisztet venni, ha kenyeret akarsz sütni, mert a kész kenyérre nincs pénzed. Nem érted, ugye? Egy ház udvarából nem lehet megélni, és ott adják ingyen a házat, ahol nincs munkalehetőség. Ezt sem érted, ugye? Na, befejeztem veled. Sötét vagy, mint az éjszaka még újhold előtt.

Void Bunkoid 2018.06.14. 00:29:06

A hajléktalanprobléma amúgy valamilyen szinten konvergens a migránsproblémával.

Nem lenne annyira szembeötlő, ha nem akarna minden semmihez nem értő hülyegyerek Budapestre költözni (lásd a rengeteg munkaerőpiaci szempontból inkompetens afrikai vs. Európa). Inkább azt kellene kommunikálni, hogy a fővárosban sincs kolbászból a kerítés, igenis dolgozni kell, és ha nem kurrens/kompetens valamilyen szakterületen (mégpedig világszínvonalon), senkihez nem vágnak hozzá egy félmilkós fizetést rögtön csak azért, mert ez Budapest.

morph on deer 2018.06.14. 00:59:00

@teéjesenmindegy:
“Ha meg idekeveredik egy, akin segítesz, akkor szerinted nem jön a többi is?”

Jé, tényleg!
Arra valóban nem gondoltam, hogy ha tegyük fel kap valaki némi ételt, italt és úgy általában emberként bánok vele, akkor ennek híre terjed Afrika-Ázsia szerte, és tolongani fognak a többiek is, hogy részesüljenek a javaimból..!

Mondom, ez nem jutott eszembe.
De most már akkor teljesen világos, hogy az én hibám lesz, ha hirtelen milliószám lepik el a drótkerítést a törődésemre vágyó migránsok.
Hát ja.

Mert amúgy nem jönnének, mert tudják, hogy nálunk alaptörvény, sőt: Alaptörvény tiltja az emberséges viselkedést...
Biztos így lenne, de én most majd jól megakadályozom az “etnikai homogenitást”, mert képes leszek ételt-italt-miegyebet adni annak aki rászorul a segítségemre, és tudok neki segíteni.

Bizony, ilyenek ezek a magamfajta liberálisok!

Jakab.gipsz 2018.06.14. 01:07:01

@Orsósellenes: Te egy parazita vagy !

Nincs jogod, semmi féle jogod nincs, hazudozni, gyűlölködni, dolgos emberek nyakán élősködni, jóhiszeműségükkel vissza élni.

Nem kötelező itt élned.

Szép új globalizált, politikailag korrekt nyitott társadalmat akartatok, csinálni?

Ám legyen!

Megkapjátok !

Köszönd meg a sátánfajzat Soros Györgynek és az alapítványainak + a CEU-nak és persze önmagadnak.

Fogalmatok sincs nektek, a tudomány-filozófiáról, erkölcstelenek, rútak és ostobák, vagytok.

A történelem szemétdombján van a helyetek.

morph on deer 2018.06.14. 01:13:56

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!:
“es ezert kell eloszor az alkotmanyt modositani,”

És akkor most mi nem stimmel, te észlény?
Ugyanazt mondod amit én, csak te elmeséled az okokat is. És?
Attól még az alaptörvénybe kerül a tiltás, ahogy mondtam, vagy nem?

Ennyi ésszel már akár miniszterelnök is nyigodtan lehetnél, de külülügyminiszter garantáltan!

FLAZZ 2018.06.14. 01:57:36

@Orsósellenes: beteg vagy. Sürgősen keress fel szakorvost!

FLAZZ 2018.06.14. 01:58:51

@rasztaszív: ne csúsztass! Tedd le a handzsár, mert így csak a baromságokat szajkózod

FLAZZ 2018.06.14. 02:08:26

BTW ki nem szarja le, hogy a legszarabb propaganda szócsővé silányult BBC mi a szart ír/mond????

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.06.14. 03:07:49

@rasztaszív: a probléma azzal van, hogy nagyon különböző életminőséget ár el az, akinek mondjuk Svédország, és akinek a szomszédos mondjuk Kenya vagy India ad menedéket. Ha egységesen az ENSz központi költségvetésből a világ több pontján könnyen elérhető szabad városokat üzemeltetne emberek ideiglenes elhelyezésére, az lehetne egy fair rendszer. Az viszont egy kifordított világ, ahol valaki azzal csinálhatja meg hosszú távon a szerencséjét, hogy rossz helyzetbe kerül, és majd valami kegyes felsőbbrendű európai szuperember kultúra őt jól megmenti. Az intézményesített szociális ellátás jobb, mint a voluntarista jótékonyság, ha a kiszámíthatóságot, fairséget tekintjük, tehát azok a bírálatok amik azt firtatják, hogy hogyan kerülhetnek egyáltalán afgán menekültek Nyugat-Európába, nem pedig Indiába, Iránba, Azerbajdzsánba nagyon is jogosak.

Ha én menekült lennék, és se lennék hülye és kerekednék fel Indiába, hanem ha van lehetőség Svédországba akarnék menni, mert tudom, hogy ott sokkal jobb lesz nekem. De Svédország pedig nem tud befogadni egy többmilliárdos világból minden menekültet. Viszont alanyi jogon hogyan lehet Svédországban visszautasítani annak az embernek a kérelmét, akit az eredeti hazájában tényleg üldöztetés, vagy szörnyű körülmények várnak? Vagy Svédország milyen jogon akarná őt akárhová máshová átdobni, más nemzeteket kényszeríteni az ellátására?

A nemzetközi menekültügyi egyezmények egy gyökeresen más világra épültek, más technológiai és nemzetközi viszonyokra, más globalizációs rendszerre.

rasztaszív 2018.06.14. 03:50:43

@FLAZZ: hú,de megcáfoltál...de mivel is?

rasztaszív 2018.06.14. 03:51:39

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: a probléma az,hogy ha ilyen könnyen lemondunk az emberségről,az végül még rajtunk is csattanhat.

DFK 2018.06.14. 04:51:35

A posztr és a bbc is hazudik. Nem a menekültek segítése, hanem az illegális migráció segítése lesz bűncselekmény. Talán várom a poszter helyreigazítását. Ja az nem lesz...

Gleccsertetű 2018.06.14. 05:10:48

Ugyan, ti libsik már vagy 30 éve Európa szégyene vagytok

Gleccsertetű 2018.06.14. 05:31:48

@Orsósellenes: hazugság. Röszke pl tele van migránssal. ezt már múltkor is behazudtad, akkor is meg lett cáfolva.

Gleccsertetű 2018.06.14. 05:38:39

@Orsósellenes: ugyanmár Gróf úr, neked nincsenek is gyerekeid.

John Szigethy 2018.06.14. 05:56:28

Szerintem az útszéli anyád és a familiád Európa szégyene.

midnightcoder2 2018.06.14. 06:38:09

@Orsósellenes: "Jelenleg 37 embert foglalkoztatok, tisztességes, de a járulékok miatt (amit Orsós sózott rám) már alig fenntartható bérekért és büszke vagyok rá, hogy a "legfrissebb" alkalmazottaim is kb. 8 éve dolgozik nálam."

Nem tudom, én voltam vállakozó Gyurcsányék alatt is, és Hornék alatt is, és úgy 4 évig Orbánék alatt is, a melósok után fizetendő járulék a szocik alatt sem volt kevesebb, legalábbis ha nem a minimálbér + "okosba" kombinációt alkalmaztad.

midnightcoder2 2018.06.14. 06:43:46

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ez pontosan így van. A dolog ott kezdődne, hogy a migrit azon a kontiensen kell ellátni, ahonnan jött. Az nem igazán jó ötlet, hogy Ali és Hasszán szarrá lövik egymás házát, aztán kéz a kézben jelentkeznek a svédeknél hogy ők ott szeretnének lakni, mert hogy odahaza nagyon üldözik egymást. Az egész migri probléma mélyén pedig az van, hogy a fejlődő országok polgárai azóta, hogy felszabadultak a gyarmati sorból, veszett szaporodásba kezdtek, miközben a gazdaságuk, kultúrájuk, technológiájuk nagyjából ott tart ahol 1000 éve, csak most nem íjjal lövik egymást, hanem Kalasnyikovval. Viszont ásóbottal és kecsketenyésztéssel nehezen lehet eltartani ugyanakkora területen 10x annyi embert.

Exploiter 2018.06.14. 06:57:38

@rasztaszív:

Én eleve nem számítok az afrikaiak és közel keletiek jóindulatára, ha menekülni kellene európából...
Az éghajlatváltozás miatt inkább az a sanszos, hogy újabb pár tucat millió erre téved.

Ménár Atya 2018.06.14. 07:01:37

Ez egy kiváló módosítás.
Abból is látszik, hogy már ajvékolnak a liberálfasisztákat kiszolgálók.
A menekült,és a gazdasági menekült nem azonos, legalább lesz törvényi felhatalmazás seggbe rúgni a menekült üzletben utazó álcivileket. :)
Na most lehet nyekeregni milyen gonosz és fideszbérenc vagyok.
:D:D:D

osztovits 2018.06.14. 07:02:43

@EmKey: na és akkor mi van sarokba állítanak vagy mi a szar, kurvára leszarják hogy a magyar politika mit szarakodik és nagyon helyesen minden ilyen bohócot ki kell gyomlálni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.14. 07:21:40

Érthető, hogy az oligarchák médiái - pl. a BBC - fogukat vacogtatva rettegnek. Nem számítottak arra, hogy a nép képes lesz felkelni a liberális elnyomás ellen.

John Nethem 2018.06.14. 07:50:07

@élhetetlen: Amiket te említettél, azok vannak. Nyilván nem elég, de ez a dolog ugyanolyan, mint sok egyéb: SOHA NEM ELÉG . ÉS bizony aki beköltözik egy ilyenbe, mivel nem érzi magáénak- mivel nem is az , másrészt egy csomó ember a magáéval sem törődik - , ezért elig egy év alatt leamortizálja, amibe már senki nem hajlandó beköltözni...

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.14. 08:00:15

@Ménár Atya:

Eddig is volt törvény erre. Mit gondolsz miért nem találtak rá palimadarat? Mert nem tudják bizonytani. Attól, hogy módisítottak, a bizonytás nem lesz könnyebb és gyorsabb sem.

morph on deer 2018.06.14. 08:00:16

@DFK:
“Nem a menekültek segítése, hanem az illegális migráció segítése lesz bűncselekmény.”

Például a legálisan a tranzitzónában tartózkodókat sem segítheted, azokat sem, akik a kérelmük elbírálására várnak.

Azt meg honnan vagy köteles vagy jogosult tudni, hogy akivel az utcán találkozol pont milyen papírokkal rendelkezik, ha egyáltalán?

Talán most már a menekülteket el kéne kezdeni jelölgetni valamilyen plecsnivel, amiről már messziről kehetne látni, hogy ő legálisan mászkál az utcán, nem?
A legális bevándorlóknak megint más színűt, a letelepedési kötvényeseknel egy harmadikat, stb.

Mennyivel könnyebb dolga lenne akkor a véreb karakterű állampolgároknak: nincs plecsni=hajtóvadászat! Lehet figyelni, hogy kik is segítenek a plecsni nélküliek ek és szaladni a rendőrségre, teljesíteni az “állampolgári kötelességet”!
De szép is lenne!

De kegalább a nemzet Pákójára nem küldenék rá a helyi közeget, hiszen virítana a jelzés rajta..!

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.14. 08:02:41

@midnightcoder2:

Kezdj te is veszett szaporodásba, oszt győzd le létszámban őket. Senki nem tíltja.

morph on deer 2018.06.14. 08:03:08

@maxval balcán bircaman:
“Érthető, hogy az oligarchák médiái - pl. a BBC - ”

Nocsak!
Lőrincünk azt is megvette?
Bár ez inkább Andykának passzol, ő legalább értené is, hogy mit beszélnek...

morph on deer 2018.06.14. 08:09:46

@Ménár Atya:
“Na most lehet nyekeregni milyen gonosz és fideszbérenc vagyok.
:D:D:D”

Ezt már eddig is gondoltuk, de köszönjük a pontos és hiteles információt!
Megnyugtatóbb, hogy a tévedés kockázata nélkül lehet most már minősíteni a hozzászólásaidat!

Köszönjük az értékes információt!
:)

nnnnnnnn 2018.06.14. 08:27:18

egyáltalán semmi szégyellnivaló nincs ebben.

Peetee 2018.06.14. 08:35:47

Nem az elv a probléma, hanem a módszerek. Védjük meg a Zországot meg a Zembereket a migrációtól, oké. De ezt nem úgy kellene tenni, hogy sárga csillagot rajzolunk kivétel nélkül mindenki kabátjára, aki nem született magyar, 100% hazai (írhattam volna ária-t is). Sőt, most már arra a magyarra is csillagot festünk, akinek semmije sincs, s az utcán él... Biztos jól van ez így???

AdamTheTux 2018.06.14. 08:44:28

Frissítésképp, mert az utóbbi években mintha összemosódott volna a két fogalom:

menekült (fn): Szabadulást kereső személy, aki üldözés, elnyomás vagy más káros hatás elől keres magának biztonságos helyet legtöbbször más országban.

migráns (fn): Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Európai téridő 2018.06.14. 08:48:11

A britek inkább a saját portájukon söpörjenek és merengjenek a Brit Birodalom nevében és érdekében elkövetett gazemberségeiken.

Make Valamit · http://make.blog.hu 2018.06.14. 08:59:14

"Egy ismerős adott pár magnószalagot, hogy vegyem át neki a családi felvételeiket. Az egyik szalagon azonban Szabad Európa Rádió felvételek voltak. Na most én azt szeretném tudni, hogy utólag feljelenthetem őket?" 2017-es fórumbejegyzés

we dont want arabs here..So what 2018.06.14. 09:00:01

A magyarok jelentős többsége döntött. Fekák és arabok nem kellenek. A liberális férgek meg had duzzogjanak. Ráérnek két 20 fős tüntetés közt.

de let e ... 2018.06.14. 09:04:50

@JorEl: Látom arról lemaradtál , hogy már most is több ezer migráns fogadott be az ország , csak ezt nem reklámozzák , mert hülyén venné ki magát az agy mosott hívek előtt ...

morph on deer 2018.06.14. 09:13:22

@AdamTheTux:
“az utóbbi években mintha összemosódott volna a két fogalom”

Meg még méhány másik.
Egyúttal néhány fogalom ‘elvesztette’ eredeti jelentését és már csak orbáni interpretációja él a fejekben.
Elég ha csak a ’liberális’-t említem, világos a trend: majd viktor megmondja, hogy mi mit jelent, és az van!
A francba a hülye szótárakkal, libsi baromság mind, egytől egyig.

Mert nálunk minden mást jelent, jobb ha tudod!
Majd mi döntjük el, hogy minek mi a jelentése, minden más a szuverenitásunkba való durva beavatkozás.

Így aztán egy illiberális imbecile a tótumfaktum, és mindenkinek kutya kötelessége követni a baromságait, ellenkező esetben nemzetellenes hazaáruló sorosügynök az illető!
Tiszta sor(os)!

Mákosi Rátyás 2018.06.14. 09:16:28

@John Nethem: ". Most visszamenekítette az illetőt a német hatóság Németországba...." Tényleg abszurd az egész. Mondjuk a srácot megértem, hogy inkább Németországban akar bíróság elé kerülni. Irakban nyilvánosan akasztanák fel...

Muad\\\'Dib 2018.06.14. 09:17:44

Azért olyan qrva büszkék a britek sem lehetnek magukra:

"It is an offence to beg in a public place and the beggar can be arrested for committing such an offence. If you see a police officer or a community support officer in the vicinity inform them or alternatively telephone your local police (via 101) and inform them of the location and a description of the person begging." police.uk

Muad\\\'Dib 2018.06.14. 09:20:17

Amúgy meg nincs min csodálkozni, tiszta kádári cucializmus. Még pár lépés és a munkakerülés is bűncselekmény lesz, majd megint lehet beírni a személyibe, hogy hol dolgozol.

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.06.14. 09:22:20

@Peetee: Ez jo otlet, en a lipsiket is megjelolnem. Kotelezoen nagy jol lathato rozsaszinu "L" betut kene hordaniuk a ruhajukon, hogy mindenki lassa mar messszirol, hogy egy LIPSI-vel van dolga.

sterimar 2018.06.14. 09:33:39

Ha sivítanak a lipsik, akkor ez biztos jó változratás.

felső határ nincs 2018.06.14. 09:45:37

tyuhajja

kene uj fikaposzt tegnap is ezvolt

Attilajukkaja 2018.06.14. 09:45:56

Borzasztó, hogy a kormány már nem csak a menekültek ellen hergeli a népet, hanem már a magyar hajléktalanokat is kriminalizálja. Mondjuk ezt sem most kezdték, de egyre mélyebbre süllyedünk a gyűlölködés és ellenséggyártás ótvarában. Na meg a gránitszilárdságú Alaptörvény legújabb módosítását sem értem, amely a keresztény kultúra védelmezését írja elő, mint állampolgári kötelességet. Mi lesz a következő, egy újabb Numerus Clausus?

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 09:50:17

@sterimar:

a magadfajta segghülye orbán brikának minden jó ami ellen visítanak a libsik: jó hogy orbán fühered szétlopja magának az egész országot a stómanjaival, jó hogy az ifjúság fele elmenekül orbán rendszeréböl, jó hogy az EU legutolsó országai közé rohadt le Magyarország és így tovább.

Annyira hülyék vagytok ti fideszes barmok, hogy az a világcsúcs, nem a magyar növekedés!

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 09:52:36

@Attilajukkaja: ". Na meg a gránitszilárdságú Alaptörvény legújabb módosítását sem értem, amely a keresztény kultúra védelmezését írja elő, "

Alaptörvénybe akarják foglalni, hogy NE LOPJ?!
Húbameg, akkor alaptörvényileg lehet majd a fidiótákat lámpavasra húzni!

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:03:06

@Homo fideszbirkusz:
"Alaptörvénybe akarják foglalni, hogy NE LOPJ?!"
Ha a keresztény értékeket akarják "megvédeni", akkor ez is benne kell, hogy legyen. :o)))
Bár nem tudom, minek. Hiszen ez már most is törvényellenes.

"akkor alaptörvényileg lehet majd a fidiótákat lámpavasra húzni"
Nem, azt csak akkor lehet, ha Lázár János javaslata alapján visszaállítjuk a halálbüntetést Magyarországon. ;o)
De az egyik kezüket már most is le lehetne vágni. És nem csak az övéket. Mit kezdene ez az ország csupa félkarú emberrel?

felső határ nincs 2018.06.14. 10:09:38

@Attilajukkaja: miert lenne ez borzaszto

tok jo lenne ha a szaros hugyos homleszeket nem kell kerulgetnem a BKVn

2018.06.14. 10:14:07

A túlszaporodásos invázió elején vagyunk. Valakinek meg kell állítania, különben nem lesz olyan, hogy "mi". Most 7 milliárdan vagyunk és 50 év múlva 14 milliárdan leszünk, amit Afrika és India népességrobbanása alapoz meg. Ha lenne ismételt leszületés, ti szívesen leszületnétek újra ide így?

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:18:34

@felső határ nincs:
"ok jo lenne ha a szaros hugyos homleszeket nem kell kerulgetnem a BKVn"
Az is jó lenne, ha ma nem esne az eső, ... meg nem lennének földrengések. Ezeket is betilthatná a Fidesz.
A borzasztó az, hogy a kormány nem megoldásokat keres a hajléktalanság csökkentésére, hanem büntetni kívánja azokat, akik oda jutottak. És ezt úgy tálalja, mintha ezzel el lehetne rendezni ezt a nagyon komoly társadalmi problémát, ami legalább 30 ezer embert érint Magyarországon.

shakespeare 2018.06.14. 10:18:42

@Orbán Viktor 2010.......2030: kétharmad ? az már rutin és unalmas, szerintem legyen négyötöd a célunk :-)
a liberálisok és DK pedig egy-egy képviselői helyet kapjon a parlamentben, ahogy a nemzetiségek, hogy legyen mutatóban belőlük, el ne feledjük őket a hülyeségeikkel. Gyurcsány Ferenc pedig ezen túl mindig legyen képviselő, ha ő ott van akkor a négyötöd is elérhető.

Nagykörúton túli magyar 2018.06.14. 10:19:20

@Homo fideszbirkusz:

"jó hogy az EU legutolsó országai közé rohadt le Magyarország"

Kár, hogy csak te látod így. Az EU, meg mindenki más pont ellenkezőleg.

"Kevesebb pénzt kapunk az EU-tól, mert lepipáltuk a délieket

Majdnem a negyedét buknánk a kohéziós pénzeknek 2021 után, mert a magyar régiók már jobban állnak gazdaságilag, mint sok dél-európai."
index.hu/kulfold/eurologus/2018/05/29/majdnem_a_negyedet_buknank_a_kohezios_penzeknek_2021_utan/

Mondjuk egyre kevesebb sorosbirkát tudsz meghülyíteni ezzel, és csak növeled a tisztán látók táborát, és ez nekünk, magyaroknak jó! 4 év alatt plusz 465.944 Fidesz szavazót hoztatok Magyarországnak! Köszönet a munkásságotokért!

legális 2018.06.14. 10:28:22

@morph on deer: a tranzitzónában várakozó MÉG nem menekült. Még nincs státusza. Vámszabadon pihen. Nem gondolnám, hogy a kérelmet benyújtók 100%-a megkapná a státuszt.
Majd ha megkapja a státuszt lehet simogatni.

felső határ nincs 2018.06.14. 10:29:24

@Attilajukkaja: Nem, de a homlesszeket siman kitilthatja, mint a migriket.

s meg lesz oldva.

ennyi

midnightcoder2 2018.06.14. 10:30:05

@AdamTheTux: Más káros hatás az is, hogy odahaza kevesebb a fizu.

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:36:26

@felső határ nincs:
"a homlesszeket siman kitilthatja, mint a migriket.
s meg lesz oldva.
ennyi"
Én nem így látom. A migráció sem szűnt meg attól, hogy kriminalizáltuk a menekülteket. A magyarok továbbra is szívesen migrálnak kifelé az országból, és közben legalább 20 ezer idegent fogadtunk be mindenféle címen az elmúlt pár évben.
A gond, hogy a kitiltások, büntetések nem oldják meg a hajléktalanságot. ezzel csak növelhetjük a börtönlakók számát. De annak meg mi értelme?

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:39:32

@we dont want arabs here..So what:
"A magyarok jelentős többsége döntött. Fekák és arabok nem kellenek."
Igazad van, újra kezdődik a rasszista politika Magyarországon. De klassz! Eddig is milyen jól jártunk vele a történelem folyamán! :o)))))

felső határ nincs 2018.06.14. 10:39:59

@Attilajukkaja: de, megszunt a migracio Magyarorszagra

S ezt akartuk, ennyi.

Meg azt is akarjuk, hogy a huggyos segguek ne paradezzanak kozteruleteken ejjel nappal

wolves84lb 2018.06.14. 10:47:56

@krain:
""Van egy ország", ahol végre tilos lesz a terroristák támogatása.
Ezért köszönet jár a jelenlegi kormánynak."

Ja, mert mindenhol máshol nem tiltott, nem is büntetik, áááá, dehogy...mekkora mákunk van ezzel a kormánnyal, baszod...

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:50:16

@felső határ nincs:
"megszunt a migracio Magyarorszagra"
Ez a te óriási tévedésed. Nem értetted meg, amit írtam? Magyarország több, mint 20 ezer idegent fogadott be Orbán érája alatt, köztük kb. 2 ezer menekültet.

"azt is akarjuk, hogy a huggyos segguek ne paradezzanak kozteruleteken ejjel nappal"
Én is szeretném, ha megszűnne a hajléktalanság. De úgy látom, te egy viccet csinálsz a témából. Szóval ennyi! :o)

Attilajukkaja 2018.06.14. 10:51:59

@wolves84lb:
"mekkora mákunk van ezzel a kormánnyal, baszod..."
Én is így látom! :o))))

arabok balrol 2018.06.14. 10:52:49

@Attilajukkaja: S mi a problema azzal akiket legalisan fogadott magyarorszag, ahogy mindig tette az elmult30 evben?

ne hazudozz mint egy ballipsi feknyuz hirados baszodanyad

JFK-alapítótag 2018.06.14. 10:58:09

@John Nethem: Nagyobb alázatot a jó sosrsod miatt, mert a szerencse forgandó.

Attilajukkaja 2018.06.14. 11:05:13

@arabok balrol:
"mi a problema azzal akiket legalisan fogadott magyarorszag, ahogy mindig tette az elmult30 evben?"
Pont ez a lényeg, hogy nem nekem van problémám ezzel. :o)))
Amúgy Magyarországot illik nagy betűvel írni.

"ne hazudozz mint egy ballipsi feknyuz hirados baszodanyad"
He? Milyen hangnem ez? Ha így folytatod, nem állok szóba veled!
Szóval miről is hazudtam?

2018.06.14. 11:06:57

FideSS = újnyilasok pártja. Ennyi.

2018.06.14. 11:07:54

@arabok balrol: neked van anyád? Nem hinném, bélférgekre nem jellemző.

Attilajukkaja 2018.06.14. 11:09:36

@hullajelölt88:
"FideSS = újnyilasok pártja."
Én is ettől félek. De rajtunk múlik, hogy ezt megakadályozzuk. Vagy nem?

2018.06.14. 11:34:32

@Attilajukkaja: és hogy tudod megakadályozni a múltat. Ezek nem lesznek nyilasok, ezek évek óta azok, csak senki sem hiszi el nekem. És igen, a szavazóikat is annak tartom, sőt... főleg a szavazóikat. Mert a tagság, főleg a vezetők, elsősorban bűnözők, csak másodsorban nyilasok.

Nagykörúton túli magyar 2018.06.14. 11:38:32

Ha az olyan "menekülteknek" (muhaha), mint akik a Keletiben voltak, és akiket pátyolgattak itt a terroristapárti libsik, aztán ők meg jól lemészárolták Párizst köszönetképpen, szóval ha ilyeneknek megmutatom itthon merre vannak a kóserboltok, akkor az büntetendő? :D

kvadrillio 2018.06.14. 11:44:44

Huhognak, buziznak – és 1 hónapig az egész világ látja....:O))))) kubatoVot kéne oda küldeni és 1 pillanat alatt elvágnák a torkát !!! :O))))) MERA SZURKOLÁS AZ IJJJJJJEN ! :o)))))

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.14. 11:50:35

@arabok balrol: Csak annyit fűznék hozzá udvariasan: baszd meg anyádat a ravatalán mocskos fideSS bérenc geci tarsoly !

Attilajukkaja 2018.06.14. 11:56:59

@hullajelölt88:
"és hogy tudod megakadályozni a múltat"
Miért a múltat akarnám megakadályozni? Csak nem akarom, hogy megismétlődjön. :o)

"Ezek nem lesznek nyilasok, ezek évek óta azok, csak senki sem hiszi el nekem."
Azt hiszem, értem, miről beszélsz. A Nyilasok annak idején sem a semmiből jöttek elő, hanem a magyar szorongó, nemzeti érzésében megerőszakolt emberekből állt össze. A nyilas mozgalom lényege is ugyanaz volt, mint a mostani orbanizmusé is: kerestek és találtak is egy ellenséget, amelyre minden bajukat rázúdíthatták. Annak idején ezt a zsidókban találták meg. Ma ennél szélesebb a paletta. Több ellenséget is kivetítenek az erre fogékony embereknek. Mert könnyű a másik iránti gyűlöletkeltés, hogy ezzel palástolják a valódi problémákat.

" És igen, a szavazóikat is annak tartom, sőt... főleg a szavazóikat."
A szavazóik nem biztos, hogy átlátják ezt a politikai ármányt. Sokan nem.

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:12:37

@krain:
" akik a Keletiben voltak, és akiket pátyolgattak itt a terroristapárti libsik"
Milyen terroristapárti libsik???????

2018.06.14. 12:15:48

@Attilajukkaja: múlt = ezek nem lesznek nyilasok, ezek évek, talán évtizedek óta azok, csak kicsit kevésbé volt feltűnő.

2018.06.14. 12:16:16

@krain: hazudsz, mint minden fideSS-nyilas.

John Nethem 2018.06.14. 12:24:05

@JFK-alapítótag: Hacsak az alázat kérése nem hülyére vevést jelent..... Mert én kellően szét tudom választani a kettőt.... Ugyanis van jócskán elszenvedett tapasztalatom....

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:27:39

@hullajelölt88:
"ezek nem lesznek nyilasok, ezek évek, talán évtizedek óta azok, csak kicsit kevésbé volt feltűnő."
Jó. És akkor mi a javaslatod?

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:30:18

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó:
Csak egy kérdésem lenne: miért bújsz Birca nickje mögé? Ebben mi a jó neked?

2018.06.14. 12:30:51

@Attilajukkaja: egyelőre semmi. Aki még ember és teheti, meneküljön az országból.

Muad\\\'Dib 2018.06.14. 12:35:46

@Attilajukkaja:
Dehogy nyilasok. Nyilas/náci/fasiszta/kommunista. Akármilyen sötét eszmék is ezek, de ideológiai elkötelezettséget feltételeznek. Mikor volt valaha is ideológiai elkötelezettsége Viktoréknak? Színtiszta machiavellizmus, megalománia és harácsolás. Évekkel ezelőtt az oroszok voltak a rossz fiúk, ma haverok. Régen telesírták az újságaikat a palesztinok elnyomásával kapcsolatban, ma ők lettek a "hettiták" akiket az új legjobb cimbi Bibi majd megtanít kesztyűbe dudálni. Felesleges ilyen bélyegeket kitalálni rájuk mert lepereg róluk lévén semmiféle konkrét ideológiát nem követnek.

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:37:32

@hullajelölt88:
" Aki még ember és teheti, meneküljön az országból."
Sokan valóban ezt teszik.
Én például már nem tehetem, mert a nyugdíjas szüleimről az állam már biztosan nem fog gondoskodni. Így is hatalmas küzdelmeket folytatunk az egészségüggyel az öregeim érdekében, .... erről nem szívesen mesélnék. :o((((

Fülig José 2018.06.14. 12:41:41

@krain: öcccséém, hogy te ennyi ésszel még életben vagy... hogy csinálod?! a kedves vezetőd állította meg a vonatot, hogy megmutogathassa a migráncszombikat a hozzád hasonló agyhalottaknak... aztán a szerencsétlenek gyalog elmentek Ausztriáig... emléxel, nyomorult? milyen migriapokalipszist vizionál gazdád meg te, he?! kretén.

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.06.14. 12:43:34

@hullajelölt88: Eleg lenne, ha csak a lipsik elhuznanak az orszagunkbol.

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:45:55

@Muad\\\'Dib:
" Mikor volt valaha is ideológiai elkötelezettsége Viktoréknak?"
Orbánnak mindig is volt valamilyen elkötelezettsége, csak úgy cserélte ezeket, mint normális ember a fehérneműjét.

"Színtiszta machiavellizmus, megalománia és harácsolás. "
Így igaz!

"Évekkel ezelőtt az oroszok voltak a rossz fiúk, ma haverok."
Így igaz. Ennek az embernek nincsenek elvei. Tegnap még ateista volt, ma már a kereszténységet is beemelné az Alaptörvényébe. Egy gerinctelen opportunista. A gond, hogy ezt a szavazói nagy része is átlátja, mégis behódolnak neki.

"Felesleges ilyen bélyegeket kitalálni rájuk "
Miféle bélyegeket?

Attilajukkaja 2018.06.14. 12:48:05

@Épüljön stadion a CEU helyére:
"Eleg lenne, ha csak a lipsik elhuznanak az orszagunkbol."
Abba végképp belehalnátok! He-he! Már így is bajban van az ország a nagy szakemberhiány miatt.

Muad\\\'Dib 2018.06.14. 12:48:15

@Attilajukkaja:
A nyilasok/fasiszták/stb. dolgokra gondoltam. Azért nem fog ez soha működni az esetükben (és azért értelmetlen ilyenket mondani róluk), mert...hát amiatt amit leírtam és megerősítettél.

Fülig José 2018.06.14. 12:48:19

@Épüljön stadion a CEU helyére: hopp, egy intelligens nick intelligens hozzászólása... köszönjük, Emese...

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.06.14. 12:53:29

@Attilajukkaja: Huu mekkora bajba lennenk, ha nem lenne itt egy rakas, idegen, ellenseges erdekeket szolgalo MAGYARGYULOLO kolaborans haazarulo. Tan nem tartott volna 20 evig a rendszervaltas es 20 evvel fejlettebb volna az orszag.

morph on deer 2018.06.14. 12:55:15

@Attilajukkaja:
“De rajtunk múlik, hogy ezt megakadályozzuk.”

Múlott volna, de jóval korábban.
A lavinát is hógolyó korában tudod utoljára megállítani, aztán meg már nem.
Bár ez inkább valami fertőző agybajhoz hasonlít, ami terjed.

Most már akár nyugodtan fejre is lehet állni, legfeljebb akkor látsz változást.

2018.06.14. 13:01:29

@Épüljön stadion a CEU helyére: lehet, hogy jó poénnak tartod amit csinálsz, de jelezném, te is egy vagy a nyilasok közül.

morph on deer 2018.06.14. 13:02:27

@Muad\\\'Dib:
“Mikor volt valaha is ideológiai elkötelezettsége Viktoréknak? Színtiszta machiavellizmus, megalománia és harácsolás.”

Szó szerint.
Ha netán valamilyen ideológiára hasonlít is időnként amit művel(nek), az is csak azért van, mert az adott pillanatban az a legjövedelmezőbb vonal.

Jelenleg az “Európa védelmezője” kezd kifulladni, most jön “viktor a (horog)keresztes vitéz” a kereszténységgel, aztán majd megint valami más. Bármi, ami kell a bizniszhez.

felső határ nincs 2018.06.14. 13:02:45

@Attilajukkaja: "Abba végképp belehalnátok! He-he! Már így is bajban van az ország a nagy szakemberhiány miatt. "

Persze, bajban van. Azota van evi 2szamjegyu %-os beremeles miota szakemberhiany van.

Remeljuk mindorokre marad sot sulyosbodik a hiany.

Nagykörúton túli magyar 2018.06.14. 13:04:43

@Attilajukkaja:

"Már így is bajban van az ország a nagy szakemberhiány miatt. "
Miben "szakemberek a libsik? Ja tudom, már bizonyították 2002-2010 között. Abban, hogy a visegrádi országok közül egyedüliként Magyarországnak kellett IMF mentőövért könyörögnie. Na, ebben tényleg szakemberek vagytok! És hogy bajban az országotok, (a ti országotok, nem Magyarország) annak egy magyar csak örül. Bajban van, mert nem fizetjük nektek a jó nagy kamattal megszórt hiteleket, anélkül pedig életképtelenek vagytok! Hát, megszoptátok! :)
Egyébként meg mindig élvezet olvasni a Jobbikot is magukhoz soroló "többségi ellenzéktől", hogy ki is a náci. :D

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 13:11:43

@krain: ""jó hogy az EU legutolsó országai közé rohadt le Magyarország"
Kár, hogy csak te látod így. Az EU, meg mindenki más pont ellenkezőleg."

Bruahaha! Az Eurostat staisztikát,a GDP/fő-t kellene nézned és értened fidelitaszos troll, Orbanisztán a legutolsó helyekre csúszott le az elmúlt nyolc évben!
Ráadásul Románia előzni fog 2022 előtt, ha nem veszik vissza a tempót.

Fülig José 2018.06.14. 13:15:06

@Szél Bernadett börtönben van már?: na már megint elfelejtetted bevenni a gyógyszert, mi? csak ne izgasd fel magad, pajtás, árt a szépségednek... menj, zárd be a disznókat inkább, megfáznak. a gondolkodást meg hanyagold, mert kizárnak a pártból...rossz kutya!

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 13:16:12

@Szél Bernadett börtönben van már?: "Miben "szakemberek a libsik? Ja tudom, már bizonyították 2002-2010 között. Abban, hogy a visegrádi országok közül egyedüliként Magyarországnak kellett IMF mentőövért "

Ja persze, azokért a gazdasági húzásokért, amit a fidesz banda is egységesen szavazott meg 2002-től: 100 napos program, 13. havi nyugdíj és a többi herdálás. Orbán rendre büszkélkedett vele akkoriban, hogy ő minden osztogatását megszavazta a ballibeknek, mert az jó az embereknek.

Úgyhogy államadósság meg államcsőd ügyében nektek Homo fideszbirkuszoknak kuss van.

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.14. 13:21:23

Magyarországra maximum Ukrajnából érkezhetne menekült, ott van csak háború. Igaz- az is polgárháború- pontosabban az amerikai- izraeli bábkormány háborúja az oroszajkú kisebbség ellen- és saját polgáraik ellen is.

nookedli 2018.06.14. 13:21:24

Csak nekem furcsa, hogy a migránsok befogadása határozza meg, a helyünket a világon? Miért ne zárkózhatnánk el? Kinek hiányoznak ezek a subickos képűek. Eléggé félelmetesek a cigányok. Budapesten nap mint nap jönnek szembe, nem tudom merre kerüljem a járdán, mert a cigány nem áll félre, sőt. Van elég bajunk ezek nélkül is. Elég sok adónkat viszik el a cigányok felzárkóztatására, amit persze ellopnak farkasflóriék. Zsinagógákat és zsidó temetőket is újít fel a fidesz az adónkból, szóval senki ne rasszistázza őket, sőt. Ja és ezek miatt nem vagyok fideszes, meg a korrupció miatt. Amúgy meg mészaroslőrinc.

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.06.14. 13:22:06

@hullajelölt88: Igen mindig is az indianokkal voltam, nekik szurkoltam.

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 13:22:52

@felső határ nincs: "Persze, bajban van. Azota van evi 2szamjegyu %-os beremeles miota szakemberhiany van.
Remeljuk mindorokre marad sot sulyosbodik a hiany."

Ha meglenne a nyolc osztályod Fideszbirkusz, akkor tudnád, hogy a benyögésed első része a szomorú igazság.

A második részben meg az a szép elnézni, amilyen örömmel tudjátok ti tökön szúrni magatokat, csak azért mert orbán führer adta a kést a kezetekbe. Túl hülyék vagytok ti ahhoz Homo fideszburkuszok, hogy megértsetek olyan dolgokat, amit már egy 12 éves gyerek is képes megérteni. Legkésőbb, amikor majd a 6 osztályos közmunkásból átképzett sebész fog müteni, akkor majd megérti a birkaagyad mit jelent a szakember hiány.

Nagykörúton túli magyar 2018.06.14. 13:25:16

Gyönyörű! Vergődik a náci ellenzék. :D

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 13:25:20

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt:

Jól van te ruszki bérenc idióta, Moszkva aris utalja neked a 12 rubelt a veretes propgandádéret, azhtán elhúzhatsz a mai napon a picsába. Vagy Szibériába.

Szaracén 2018.06.14. 14:15:01

Márainak igaza volt, ma is istenkáromló köpönyegforgatók tetszelegnek a kereszténység védelmezőinek jelmezében:
www.youtube.com/watch?v=Y3ozEqRQXSs

FLAZZ 2018.06.14. 14:15:25

@Homo fideszbirkusz: a gazdasági teljesítmény nem téged igazolt. Persze te még négy évig ezt szajkózd, majd utána sértődötten reagálsz arra, hogy a ballibancs mikrovilág nincs köszönőviszonyban a valósággal.

Attilajukkaja 2018.06.14. 14:18:06

@Szél Bernadett börtönben van már?:
"Miben "szakemberek a libsik?"
Nem tudom, miért lennének a libsik szakemberek. A szakember az szakember, nem?

"Ja tudom, már bizonyították 2002-2010 között."
Semmivel sem voltak rosszabbak, mint a Fideszesek. A gond az volt, hogy az idejükre esett egy világgazdasági válság. Az el;g kemény volt!

@Abban, hogy a visegrádi országok közül egyedüliként Magyarországnak kellett IMF mentőövért könyörögnie. Na, ebben tényleg szakemberek vagytok!@
Miért feltételezed rólam, hogy pénzügyi szakember vagyok? :o)))
Amúgy nem vagyok meggyőződve róla, hogy Magyarország nem járt volna jobban egy újabb IMF hitellel. A Fidesz maffiózók persze rosszabbul jártak volna vele, ez nem kétséges.

"És hogy bajban az országotok"
Miért, te nem vagy magyarországi?

"Egyébként meg mindig élvezet olvasni a Jobbikot is magukhoz soroló "többségi ellenzéktől", hogy ki is a náci. "
Bizonyára. De ezt miért nekem írod?

Attilajukkaja 2018.06.14. 14:21:15

@felső határ nincs:
"Persze, bajban van. Azota van evi 2szamjegyu %-os beremeles miota szakemberhiany van."
He? Szerinted ilyen sokkal emelték az orvosok vagy a pedagógusok, esetleg a tűzoltók vagy a mentősök fizetését?????? Hol élsz te?

felső határ nincs 2018.06.14. 14:28:04

@Attilajukkaja: Az orvosok es a pedagogusok bere nagyjabol a duplaja most mint 2010ben, ugyhogy az egy jo pelda, igen.

Pál Madácsi 2018.06.14. 14:31:26

Sajnos minden szó igaz, és szörnyű, hogy hazánkkal kapvsolatban hangzott el. Észak-Korea kezd nyitni a világra, viszont Viktor Viktorovics Gecikov miatt hazánkat ki fogja közösíteni a nemzetek demokratikus közössége.

Attilajukkaja 2018.06.14. 14:32:23

@Épüljön stadion a CEU helyére:
"Huu mekkora bajba lennenk, ha nem lenne itt egy rakas, idegen, ellenseges erdekeket szolgalo MAGYARGYULOLO kolaborans haazarulo."
Ezt jól látod! Éppen ideje, hogy eltakarítsa a nép ezt a hazaáruló, Putyin bérenc fideszes bandát!

" Tan nem tartott volna 20 evig a rendszervaltas es 20 evvel fejlettebb volna az orszag."
Egyetértek! Orbán nélkül már sokkal előbbre lennénk.

@morph on deer:
"Múlott volna, de jóval korábban. "
Soha nem késő.

"A lavinát is hógolyó korában tudod utoljára megállítani'
Egy idő után minden lavina lecseng. De tehetsz róla, hogy valamennyire megfékezd.

"Most már akár nyugodtan fejre is lehet állni, legfeljebb akkor látsz változást."
Akkor álljunk fejre! Én benne vagyok.

Attilajukkaja 2018.06.14. 14:33:04

@felső határ nincs:
"Az orvosok es a pedagogusok bere nagyjabol a duplaja most mint 2010ben"
De nem Magyarországon!

felső határ nincs 2018.06.14. 14:34:52

Egy orvos se szavazott a lippsikre.

Ugyanigy minden tanar fideszes.

Vajon miert?

felső határ nincs 2018.06.14. 14:40:02

Elvinné a kormány az MTA kutatóintézeteit

Egy, a költségvetési törvénybe bújtatott sor a Palkovics-minisztériumnak adja a kassza kulcsát, ami veszélyezteti a tudomány függetlenségét.

Muhaha

Ujabb hely ahonnet kirugdossuk a mocskos lippsiket

chrisred 2018.06.14. 14:42:45

@Épüljön stadion a CEU helyére: Nem az a legnagyobb baj, hogy húsz évig tartott a rendszerváltás, hanem hogy húsz év múlva visszajutottunk oda, ahonnan indultunk.

Attilajukkaja 2018.06.14. 14:43:58

@felső határ nincs:
" Honnan tudod, nyugger?"
Miből gondolod, hogy nyugdíjas vagyok? Mert te az vagy? :o)))))

"Egy orvos se szavazott a lippsikre.
Ugyanigy minden tanar fideszes."
Te valami fizetett rémhírterjesztő vagy? Mert amit írsz, az természetesen nem igaz! Azt hiszed, mindenki beveszi a kamuzásaidat? :o)))

chrisred 2018.06.14. 14:44:31

@felső határ nincs: Mert nem tudták, hogy egy évvel később a polgári jelző elavult politikai termék lesz.

élhetetlen 2018.06.14. 15:40:54

@John Nethem: Kár beléd a szöveg, mert nem érted. Azt írtam, hogy nem az utcán élés büntetésével kellene kezdeni, hanem kicsi, de élhető hely biztosításával. És így folytattam: „Aztán büntessék azt, aki a húsz négyzetméterét nem tartja rendben. Az korrekt lenne.„. Erre te: „ezért elig egy év alatt leamortizálja, amibe már senki nem hajlandó beköltözni...”. Ha egy embernek azt mondják, hogy független életet élhet 20 négyzetméteren, aminek az egyetlen feltétele az, hogy tartsa rendben, az emberek zöme erre hajlandó, ebben biztos vagyok. És igen, biztosan lennének, akik leszerelnék a csapot és eladnák, azokat ki lehetne rakni, és jöhetne az utcán élés miatti rendőri intézkedés, de ez sokkal kisebb számosságú lenne, mint ami most fog következni, amikor minden hajléktalant a rendőröknek kell eltüntetni. Mit nem értesz? Lennének súrlódások a szomszédok között? Biztosan, de az előfordul a budai társasházakban is, ettől még működnek.

Homo fideszbirkusz 2018.06.14. 15:46:53

@felső határ nincs:

Minden jobb képességü orvos elmenekült már az országból te orbán faszszopó fideszbirka, minden épkézláb tanár elhagyta már a pályát. Orbánod alatt Magyarországból szinte csak a selejt gyüjtemény lett, szinte csak ezek maradtak meg. Ebböl van a felcsúti führernek kétharmada, a hozzád hasonló funkcionális analfabétákból. Tudjuk: 2022-re cél a négyötöd a te fajtádból!

morph on deer 2018.06.14. 15:54:40

@felső határ nincs:
“Egy orvos se szavazott a lippsikre.
Ugyanigy minden tanar fideszes.
Vajon miert?”

Mert te mondod.

Az ugyanis teljesen nyilvánvaló, hogy egyikkel sem találkoztál életedben: tanárral kellett volna, de a jelek szerint nem sikerült, orvossal meg kellene, de sürgősen!

Attilajukkaja 2018.06.14. 15:54:41

@élhetetlen:
Egyetértek veled!

"biztosan lennének, akik leszerelnék a csapot és eladnák"
Ehhez nem kell hajléktalannak lenni. Sajnos. Amúgy meg tényleg szükség lenne egy olyan szociális munkásokat tömörítő (civil?) szervezetre is, akik odafigyelnének az ilyen olcsó bérlakásokba beköltöző hajléktalanokra és rendszeresen látogatnák, segítenék, felügyelnék őket az első hónapokban..

hotredchili 2018.06.14. 15:58:28

@felső határ nincs: örülök, hogy te az összes orvost és tanárt ismered...ja, nem. Az én nevemben (és sok ismerősömében) te aztán meg ne mondd, hogy mennyivel emelkedtek a bérek, vagy hogy kire szavaztunk, ok? A szakemberhiányhoz meg annyit, hogy júliustól már a labancokat fogom altatni-érzésteleníteni, ami kész szerencse, mert én is csak egy lippsi vagyok.

élhetetlen 2018.06.14. 16:09:17

@Muad\\\'Dib: Nem igazán értek veled egyet. A „kádári cucializmus” egészen más volt. Az úgy működött, hogy elvileg biztosított állást (gyárudvar, seprű támasztás), valamennyi fizetést, és munkásszállást. (Van munkásszállós tapasztalatom, a főiskolán ott béreltek szobákat, mert nem volt saját kolesz, vacak volt, de jobb az utcánál, az biztos). Tehát volt lehetőség a létezésre, és, csak azokat büntették, akik ezt nem fogadták el. És ezek a semmit nem teremtő állások nem biztos, hogy többe kerültek, mint az, hogy most a rendőröket azért fizetjük, hogy egyik aluljáróból a másikba kergessék a hajléktalanokat, vagy ezután egyesével vigyék őket a szállóra, vagy a börtönbe. Most azokat akarják büntetni, akiknek semmit nem biztosítanak, és ez nem kerek.

Tom66 2018.06.14. 16:09:46

A nyugati világ állampolgárai végre kezdenek tisztán látni és egyre kevésbé hisznek a politikusoknak és a liberális véleményformálóknak. Arról az „imádott és humánus” nyugatról beszélünk, aki folyamatosan próbálja leigázni a gyengébb államokat , eddig tagadta a bevándorlás tényét és a no-go zónák létezését is?

Attilajukkaja 2018.06.14. 16:16:17

@Tom66:
"eddig tagadta a bevándorlás tényét és a no-go zónák létezését is?"
Mégis melyik nyugati állam tagadta eddig a bevándorlás tényét???????
Amúgy no-go zónák Budapesten is vannak. Szerinted Orbán ezt beismerné?

élhetetlen 2018.06.14. 17:06:12

@Attilajukkaja: A civil segítő szervezetek léteznek, lakás nincs. Budapesten nagyon sok használaton kívüli szükséglakás van önkori tulajdonban, de nem adják, mert költeni kéne rá valamennyit, inkább lezárják. Nem véletlenül hírértékű, ha egyet sikerül megcsípni, és új életet kezdhet benne valaki. Ez ugyanaz, mint Ócsa, annak a költségéből nem 80, hanem sokkal több üresen álló lakást lehetett volna felújítani, iskola, munkahely, közlekedés mellett, de az nem hozott volna annyit a haveroknak, mint Ócsa. A civilek meg elketyegnek, úgy, ahogy, de sohasem lesz pénzük tömbházakat építeni, és megoldani azt, amit meg lehetne oldani.

Attilajukkaja 2018.06.14. 17:08:53

@Tom66:
Ugye tisztában vagy azzal, hogy Orbánék tagadták a bevándorlás tényét míg több, mint 20 ezer idegent telepítettek be Magyarországra az elmúlt 2 évben? Ugye tudtad?

Attilajukkaja 2018.06.14. 17:21:36

@élhetetlen:
"A civil segítő szervezetek léteznek, lakás nincs. Budapesten nagyon sok használaton kívüli szükséglakás van önkori tulajdonban, de nem adják, mert költeni kéne rá valamennyit,"
Egyetértek! De hát kel a pénz a stadionokra. Nem igaz?
Én arra gondoltam, ha olcsó bérlakásokat biztosítanának az Önkormányzatok például azoknak a családoknak, akiket ilyen vagy olyan okból kitettek az otthonukból, akkor felszabadulna egy csomó hajléktalan szálláshely. De az évek óta utcán tengődő hajléktalanok egy része is megérdemelne hasonló lehetőséget. Ismerek ilyeneket. Viszont rájuk kellene rendszeresen néznie valakinek, hogy mennyire sikerült visszazökkenniük a "rendes" életbe. Ehhez kellene sok szociális munkás. Tudom, hogy léteznek ilyenek, de messze nem a kellő számban és messze alul vannak fizetve. Erre is figyelmet kellene szánnia a kormány megfelelő államtitkárságának, hogy ne eszetlen módon osztogassák a lakásokat, mert annak nem lesz jó vége.
Szerintem ehhez nem is a pénz hiányzik, hanem a politikai akarat.

"ugyanaz, mint Ócsa, annak a költségéből nem 80, hanem sokkal több üresen álló lakást lehetett volna felújítani"
Igaz!

"de az nem hozott volna annyit a haveroknak, mint Ócsa."
Nem tudom, de lehiszem.

" A civilek meg elketyegnek, úgy, ahogy, de sohasem lesz pénzük tömbházakat építeni, és megoldani azt, amit meg lehetne oldani."
Nem is az ő feladatuk lenne lakásokat biztosítani a rászorultaknak, viszont nagyon komoly feladatuk lenne abban, hogy az új lakókat integrálják az adott közösségekbe.

Attilajukkaja 2018.06.14. 17:23:56

@élhetetlen:
Bocsi az elírásokért, ... már kezdek fáradni. :o)

élhetetlen 2018.06.14. 17:41:00

@Szél Bernadett börtönben van már?: „mert nem fizetjük nektek a jó nagy kamattal megszórt hiteleket, anélkül pedig életképtelenek vagytok! Hát, megszoptátok! :)”. Ajaj. Gondolom, úgy tudod, hogy csak az IMF hitel a hitel, és beetted, mikor Vargának volt képe kiállni az ország elé, és elmondani, hogy a letelepedési kötvényekből mennyi „bevétele” volt az országnak. Az is hitel, és, mivel diszkont áron adták el, és teljes áron kell visszavásárolni, hát az utóbbi években magasabb kamatot fizetünk, mint a piaci kamat lenne. De Rogán, és a haveri köre legalább nagyon sokat keresett. Taps. Vagy a megélünk a piacról szlogen tetszett meg? Mert az is csak az jelenti, hogy tartozunk, csak nem az IMF-nek, hanem fogalmunk sincsen, kinek? Vagy a szuper kínai vasút hitel, amit rögtön ki is fizetünk a kínai kivitelezőnek, aztán meg megadjuk, mert hitel. Varga csak azt mondta, hogy lehet, hogy akkor majd a kínaiak nálunk vámoltatnak, és abból majd megtérül. Lehet, de erre még szóbeli ígéret sincs, nemhogy szerződés. Csak én nem mondhatom, hogy „Hát, megszoptátok!”, mert itt élek, csak azt mondhatom, hogy jól megszopjuk.

Gleccsertetű 2018.06.14. 18:21:59

@Attilajukkaja: a NC-nak semmi köze a keresztény kultúra védelméhez. nagyot akartál mondani, de nem jött össze. most se.

@wolves84lb: ma is megbasztak a toronyba?

@hullajelölt88: te mikor indulsz? mert 8 éve bérrettegsz itt, de még el sem kezdtél csomagolni

@morph on deer: www.youtube.com/watch?v=HCG_a2ym8ik

@hotredchili: remélem visszafizeted a képzésed költségét

Attilajukkaja 2018.06.14. 18:31:19

@élhetetlen:
@Szél Bernadett börtönben van már?:

" csak azt mondhatom, hogy jól megszopjuk."
Így van. Ezt a letelepedési kötvény bulit jól beszoptuk, de legalább Rogánék (és Orbán?) jól jártak vele. Már ez is nagy öröm a magyarok 49%-ának, nem igaz? A többiek meg nem is magyarok, nem is keresztények, Lassan jön a numerus clausus újabb törvénye. Ha valaki nem lép rá a másik talpára a barackfák alatt, azt le is lehet csukni. Szép új Hazám!

"Barackfa

Álmodtam egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol
Veled álltam egy hatalmas körben, a puha fűben, egy harmatos réten
Kezeink összeérnek, talpaink egymásra lépnek
szemünkben a boldogság fénye ég.

Álmodtam egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol
Állj be te is a körbe! Táncolj, ahogy hajt a véred,
érezd, hogy a föld szíve dobban veled, mert mind egyek vagyunk!"
Érik már a barack, áldott föld gyümölcse."

Attilajukkaja 2018.06.14. 18:38:24

@Gleccsertetű:
"a NC-nak semmi köze a keresztény kultúra védelméhez. nagyot akartál mondani, de nem jött össze. most se. "
NC-nak?
De áruld már el nekem, hogy miért kell ennyi mérhetetlen energiát és pénzt befektetnie Magyarországnak a kereszténység védelméért? Ekkora nagy a baj? Kitől retteg ennyire a keresztény egyház és Orbán?

Orsósellenes 2018.06.14. 20:34:43

@Jakab.gipsz: Te nagyon hólye! Fidesz médiából mit lehet hallani: Soros, migráns, Brüsszel, nem engedjük a CEU-t, stb. Ilyenek vagytok ti fasiszták!

Orsósellenes 2018.06.14. 20:53:33

Fideszes magyarul azt jelenti, hogy elvakult hülye fasiszta! Ez az összes fideszes komment eredménye, konzekvenciája! Hiába nagy a világ állat és Orsós szopó kertje! Elnézést kérek John Neten-től, hogy porig aláztam, csak sajnálatomat fejezem ki, hogy nem tudott értelmesen egyetlen kommenthez hozzászólni! Na de ők a führerükből csak pár szóra képesek: Soros, migráncs, megvédjük az országot(kitől)? Orsós engem ne védjen meg. Egy fasiszta, primitív orsós csökevény banda! Ezzel én végeztem is, menjetek fasiszták haza! Nagy kár, hogy Soros taníttatta Orsóst! Ha nem taníttatta volna, Orsós ma is pottyantós WC.-be szarna, nem tudnakéssel, villával enni (bár ezt az intelligenciát most sm nézem ki belőle)! Sajnálom ezt a szép kis országot ezektől az elvakult bűnözőktől. Na csá!

Nagykörúton túli magyar 2018.06.14. 21:46:32

@Orsósellenes: na, jól van gárdista, masírozzál csak tovább! :D

élhetetlen 2018.06.14. 22:44:24

@Attilajukkaja: Erről jut eszembe, létezik még az a szép, fényes, drága papíron készült kiadvány, amit ingyen osztogattak a kiválasztottaknak, hogy kinyílott a … (elfelejtettem, hogy a kikerics volt-e), írjuk meg, és boldogok leszünk? Az még sokkal többe került, mint ez a szuper klipp a barackfáról.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.14. 23:18:11

@Orsósellenes: A fasiszta te vagy kisfiam. Liberálfasiszta.. Pontosan ugyanaz az intoleráns dogmatizmus jellemez titeket is , mint a nácikat..

CSOKKI MÁLNA 2018.06.14. 23:22:14

@rasztaszív: A bevándorlást korlátozni értelmes dolog, egyetlen BKV bérletet kiadni nem értelmes dolog. Üdvözöllek a valóságban !

CSOKKI MÁLNA 2018.06.14. 23:24:23

@hullajelölt88:

hullajelölt88 = 1 hülye.

Ennyi..

rasztaszív 2018.06.15. 04:56:36

@pina noir: mindkettő puszta gonoszság.legyen ez a te valóságod.

Attilajukkaja 2018.06.15. 11:50:03

@élhetetlen:
"Erről jut eszembe, létezik még az a szép, fényes, drága papíron készült kiadvány, amit ingyen osztogattak a kiválasztottaknak, hogy kinyílott a … (elfelejtettem, hogy a kikerics volt-e"
Pitypang, te butuska!!! :o)))) Hogy lehet erre nem emlékezni?

"Az még sokkal többe került, mint ez a szuper klipp a barackfáról."
Mit számít? Van itt pénz dögivel. Most olvasom, hogy a foci VB-n az angolok egy olyan szállóban laknak, ahol napi 35E forintba kerül egy szoba reggelivel 2 (!) főre. A magyar világklasszis futballistáink pedig napi 160-300E Ft-ért laknak fejenként egy luxushotelben. Mert ők megérdemlik.
Mondom én, van itt lé dögivel!

apro_marosan_petergabor 2018.06.15. 13:24:48

@Fülig José: A faiskolában vagy otthon ragadt rád ez az "elegáns" stílus?

Fülig José 2018.06.15. 13:30:18

@apro_marosan_petergabor: rém jópofa...igyekszem közérthetően, tőmondatokban, idegen szavakat kerülve válaszolni, sajnos azonban a fideSSmajmok ezt sem mindig értik. nem tehetek róla...

hotredchili 2018.06.15. 14:18:34

@Gleccsertetű: 30 évet dolgoztam ebben az országban. Nem élnek a szüleim (nehogy a nyugdíj miatt aggódj), adóztam. Mit is fizessek vissza?

Attilajukkaja 2018.06.15. 14:34:32

@Gleccsertetű:
" a NC-nak semmi köze a keresztény kultúra védelméhez. "
Akkor minek emlegetted?

CSOKKI MÁLNA 2018.06.15. 18:07:18

@rasztaszív: Miért gonoszság korlátozni a migrációt? Mi értelme van nyelvtudás és képzettség nélküli totálisan más kultúrájú integrálhatatlan tömegeket betelepíteni Európába mindenféle korlátozás nélkül??Miért jó Afrikát meg közel-keletet csinálni az európai nagyvárosokból. Erre válaszoljál már!

( Már Merkel is elismerte a magyar határzár hasznosságát..)

Attilajukkaja 2018.06.15. 18:40:28

@pina noir:
"Mi értelme van nyelvtudás és képzettség nélküli totálisan más kultúrájú integrálhatatlan tömegeket betelepíteni Európába mindenféle korlátozás nélkül?"
Korlátozások voltak és most is vannak. Amúgy meg szerinted mi lett volna a jó megoldás 2015-ben, amikor megindult a menekültáradat Európába? Orbán sem tudott mit kezdeni velük.

rasztaszív 2018.06.15. 19:25:18

@pina noir: napi egy kérelmet befogadni gonoszság.arról volt szó,te fasz.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.15. 21:19:06

@rasztaszív: Miért, mennyit kellene, te segg?

rasztaszív 2018.06.15. 22:01:40

@pina noir: a kérelem beadásának még nincs semmi jogkövetkezménye,tehát nincs értelme korlátozni.ez puszta gonoszság.bár lehet,hogy neked ez a a lételemed...

DFK 2018.06.16. 05:50:53

@Attilajukkaja: lövetni kellett volna a határon. Pár nap múlva megszűnt volna a migrációs probléma.

DFK 2018.06.16. 05:53:32

@rasztaszív: és mennyit nem gonoszság? Egyébként a napi egy egy jelzés: ne gyertek.
Avagy rasztaszív hány migráns befogadását vállalod a saját lakásodba, a saját felelőségedre?

rasztaszív 2018.06.16. 06:35:01

@DFK: te hány beteget ápolsz a saját lakásodban?hülye troll.

Attilajukkaja 2018.06.16. 12:23:18

@DFK:
"lövetni kellett volna a határon."
Még szerencse, hogy ezt sugallja a ti "keresztény" kultúrátok! :o))))

John Nethem 2018.06.18. 09:35:03

@élhetetlen: Hülye, aki a budai társasház lakóját összehasonlítja a 15-30 éve az utcán lakó döntően ANTIszociális emberrel.....
A megoldásokra alkalmazott hétköznapi ( naív) módszerek ugyanolyan alkalmatlanok, mint ahogy egy kövér ember lefogyására használt legtöbb módszer, mert ugyan lefogy, de a fogyása időleges, és a következő periódusban ugyanúgy visszahízik: tehát a megoldás NEM tartós.
Ugyanez a helyzet a hajléktalanokkal is.
Kellő ismeret áll rendelkezésre már a pszichodinamikus vizsgálatokból és a szociokulturális felmérésekből, a behaviorista modellszinten , illetve a kognitív megközelítésekben pedig mindezek pontosítása zajlik.
De mint leírtam, a megoldás kisebbik része csak a KÜLSŐ ( additív), a feltételek biztosítása, a FŐ komponens az illető SAJÁT elhatározása a változásra és a jobbításra.

John Nethem 2018.06.18. 09:36:08

Antiszociális személyiségzavarra utaló személyiségvonások, magatartási módok:

hazudozásra való hajlam
vakmerőség, élmény-és izgalomkereső magatartás
deviáns viselkedés
kalandok és izgalmak folytonos keresése
büntetésre való érzéketlenség
szélhámosság, különösen fejlett és igen gyakran alkalmazott manipulatív technikák
a lelkiismeret, bűntudat hiánya vagy erős alulfejlettsége
impulzuskontroll-zavar
empátiára való képtelenség

John Nethem 2018.06.18. 09:39:57

@Homo fideszbirkusz:

Bizony. Igazad van. Rajtad látszik , hogy félrekezeltek az itthon maradott hozzá nem értő ,, gányoló orvosok....

John Nethem 2018.06.18. 09:41:35

@Attilajukkaja:

Javaslom elolvasni mit jelent a NO-GO zóna fogalma....
Azután röptetgetni a szót magát....

John Nethem 2018.06.18. 09:43:48

@John Nethem: Magyarán és röviden megfogalmazva: Aki megszokta és úgy vált komfortossá a számára, hogy a saját gatyájába szarjon és vizeljen, azt nehéz lesz visszaszoktatni a WC-ülőkére....

John Nethem 2018.06.18. 09:48:52

@Attilajukkaja: Csak a NAÍVok hiszik ezt. A "ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel" nem a VALLÁS és a társadalmi berendezkedés támadóira vonatkozik, hanem a személyt ért sérelmekre....

élhetetlen 2018.06.18. 16:31:45

@John Nethem: „Hülye, aki a budai társasház lakóját összehasonlítja a 15-30 éve az utcán lakó döntően ANTIszociális emberrel.....”. Az meg zseni, aki úgy akarja alaptörvénnyel eltüntetni a hajléktalanokat, hogy minden este beviszik őket egy szállóra, aztán reggel kirakják őket a motyójukkal együtt. És nagyon tudományosnak akarsz tűnni, „a megoldás kisebbik része csak a KÜLSŐ ( additív), a feltételek biztosítása, a FŐ komponens az illető SAJÁT elhatározása a változásra és a jobbításra.”., de mit is tegyen az, akinek nincs hova hazamenni, és esélye sincs rá, hogy legyen? Hol szedje össze magát, az akárhány ágyas szállón, minden éjszakát másokkal töltve? Mert akik párban éltek, és a kiserdőben összehoztak egy négy négyzetméteres kalyibát, azok nem egy állami gondozású toy-toyt kaptak, hanem lebontották őket. Pedig ők nem akarták az aluljárót csúfítani. Az okosságaid az antiszociális személyiségzavarral kapcsolatban. „vakmerőség, élmény-és izgalomkereső magatartás”, tény, hogy vakmerőség az utcán aludni, ha ki vagy téve annak, hogy felgyújtanak, de az otthontalanok, nem az élmény kereséséért alszanak az utcán, és nem is kalandokat, és izgalmakat keresnek. Az „empátiára való képtelenség” meg igazán rád jellemző.

élhetetlen 2018.06.18. 16:45:06

@John Nethem: „Aki megszokta és úgy vált komfortossá a számára, hogy a saját gatyájába szarjon és vizeljen, azt nehéz lesz visszaszoktatni a WC-ülőkére....”. Ez csak a te véleményed, mert antiszociális, és embergyűlölő vagy. Miért gondolod, hogy, ha valaki kap egy független kis lyukat, amiben van wc, akkor az majd továbbra is a gatyájába, vagy a wc mellé szarik? És, ha van ilyen, mert már teljesen leépült, azt meg kezelni, és gondozni kellene, de a többség nem ilyen, csak a te beteg agyadban.

John Nethem 2018.06.20. 08:03:32

@élhetetlen: Mert TE nem a valóságban élsz. Azért. Még a szavak jelentését sem érted, de silány minősítéseket azt nagyon tudsz, érdemi -- TÉNYszerű és valóságtükröző hozzászólás az NULLA.

John Nethem 2018.06.20. 08:04:17

És még a neved is ezt sugallja: ÉLHETETLEN.

Attilajukkaja 2018.06.20. 16:24:47

@John Nethem:
"Javaslom elolvasni mit jelent a NO-GO zóna fogalma...."
"Csak a NAÍVok hiszik ezt. "
Köszönöm a fantasztikus tanácsaidat és életviteli meglátásaidat. De miért is írod nekem ezeket?

John Nethem 2018.06.21. 11:05:50

@Attilajukkaja:

Hogy okosodj. Rád fér. Főleg azokra, akik KEVERIK a no-go zóna és a gettó dolgait...
Mert ugye minden kocka téglatest, de nem minden téglatest kocka....
És hiába hívja a svéd polkorrektség új nevén "társadalmilag érzékeny zóna"-néven, az akkor is az ami. NEM a név határozza meg a dolgot, hanem a dolog ENTITÁSÁNAK ismérvei.

"..úgynevezett no-go zónák, azaz a közkeletű definíció szerint olyan negyedek, melyekben a hatóságok csak korlátozottan tudják érvényesíteni a törvények uralmát, és kívülállók számára nem ajánlatos a belépés..."

index.hu/kulfold/2018/03/01/angela_merkel_no-go_zonak_elismeres_kormanyzati_zavar/
mozgasterblog.hu/blog/a_no_go_zonak_fejlodestortenete
süti beállítások módosítása